Ultralight Sleeveless Mesh Baselayer 3-PACK - ID: A053714

GripGrabUltralight Sleeveless Mesh Baselayer 3-PACK

Størrelseguide Mer info

Mer om Ultralight Sleeveless Mesh Baselayer 3-PACK fra GripGrab

Ultralight Sleeveless Mesh Baselayer 3-PACK fra GripGrab er en undertrøye for herrer som passer for deg som liker mountainbiking.
Materiale: 94% polyester, 6% elastan
Egenskaper for Ultralight Sleeveless Mesh Baselayer 3-PACK:
Materiale: Polyester
Glidelås: Nei
GripGrab bygger på en lidenskap for sykling og drømmen om å bygge et varemerke av produkter som gjør disse idrettene artige å drive med, uansett hvor kaldt og vått det er og hvor mye det blåser. Tilbehør av høy kvalitet utgjør forskjellen mellom å være for varm eller for kald, mellom å være våt eller tørr, og mellom å sees og ikke sees. Dette er de produktene de lever og ånder for. GripGrab støtter idrettsutøvere som har en sann lidenskap for å løpe eller å sykle, idrettsutøvere som inspirerer andre til å sykle mer, løpe mer eller være mer aktive generelt sett. Dette er deres lokale helter. GripGrab deler sine fortellinger og gir liv til dem på bloggen sin, som har som mål å inspirere og motivere flere til å glede seg over idretten sin under alle slags forhold.

Mer fra GripGrab

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!