Grundéns

-
Grundéns er et svensk selskap som i over hundre år har designet, utviklet og produsert helt vanntette klær for yrkes- og fritidspersoner. Med fokus på det profesjonelle markedet, med vekt på jordbruk og fiske, så kreves det at Grundéns leverer klær av aller høyeste kvalitet. Dette er klær som må tåle de harde påkjenningene som bruk innenfor disse arbeidsgruppene krever.

Grundéns

(28 varer)

Slitesterke klær

Med kvalitet og kjennskap til yrket, har Grundéns begynt å lokke til seg privatkunder og personer fra andre bransjer også. Grundéns’ sortiment er inndelt i fire hovedkategorier: Fiskeri, Industri, Bygg & Anlegg samt Sort & Fritid.

Klær for sport og fritid

Hos Outnorth finner du for det meste klær innen kategorien Sport & Fritid, og da først og fremst regnjakker, regnbukser samt en rekke ulike sydvester. En investering i regnklær fra Grundéns vil mest sannsynlig lønne seg i det lange løp. Kvaliteten og passformen i plaggene fra Grundéns er vanskelig å slå og vel verdt hvert øre. Finn riktige klær fra Grundéns her hos Outnorth.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!