Heat View Camping Stove - ID: A063442

GstoveHeat View Camping Stove

Mer info

Mer om Heat View Camping Stove fra Gstove

Heat View Camping Stove er ovnen for den erfarne turentusiast som ønsker mer plass til ved, lengre fyringstid og mer varme på de kalde nettene. Gstove har fjernet bakerovnen og har i denne modellen gjort plass til mer ved og lengre vedkubber. Ovnen er laget i rustfritt stål som sørger for en ovn som er robust og av best mulig kvalitet. Dersom du har et større telt/lavvo er dette ovnen for deg. En forhøyet kant i bakenden av Gstoves ovner skaper et dragsug, økt forbrenning og dermed mer effekt og mindre vedforbruk. På døren finner du luftinntaket i form av en dreieskive. Ved full åpning blir ovnen fort varm og rødglødende og gir god varme i lavvoen, men selv på lavest vil den holde fyr i ovnen, dette sørger for at ovnen ikke slukker. Døren på ovnen kan hukes av festet slik at du kan ta den av og dermed få ristet ut alle rester i ovnen før du pakker sammen etter turen. Denne modellen har et glassvindu på døren. Bena slås sammen under transport for å ta mindre plass og for å sørge for at ovnen står stabilt. De festes med robuste splinter i bena for å sikre at bena ikke klapper sammen eller at ovnen velter under bruk. Standard pipedeler som følger med gir en høyde på 234 cm og disse er plassert inni ovnen for å spare plass under transport. Der finner du også en topphatt som fordeler røyken jevnt til alle sider og sørger for at mer varme blir inni teltet/lavvoen samtidig som røyken siver ut. Pipehøyden kan enkelt justeres ved. Inni ovnen finner du to rister som kan tas ut om du ønsker å bruke større vedkubber. Ristene sørger for at ved brenner effektivt og ikke danner store kullbiter, men blir i stedet porøs aske som enkelt kan skrapes ut med den medfølgende askeskraperen. Håndtakene på toppen kan brukes som et lite tørkestativ eller avlastning for kjeler. De gjør det også enklere å bære med seg ovnen på tur og to kan bære ovnen sammen om ønskelig. Disse foldes sammen under transport for spare plass. I tillegg til standardpipene og ristene følger det også med en askeskraper for rengjøring av ovnen, denne ligger plassert inni ovnen under transport. Askeskraperen bruker du når det er mye aske under risten, dette sørger for at du alltid har høy oksygentilførsel inni ovnen og ovnen brenner maksimalt.

Standard innhold: 1 x Ovn, 6 x Pipedeler, 1 x Askerist, 1 x Askeskraper, 1 x Topphatt, 1 x Dør med glassvindu.
Anbefales til 2 - 14 personers telt/lavvo
Materiale: Rustfritt stål
Høyde med standard piper og ben: 234 cm
Ovn høyde: 20 cm
Ovn lengde: 39 cm
Ovn bredde: 22 cm
Døråpning høyde: 16,5 Døråpning bredde: 13,5 cm
Benhøyde: 10 cm
Pipelengde standard: 36,5 cm
Håndtak/Tørkestativ lengde: 29 cm
Håndtak/Tørkestativ bredde: 13,5 cm
Vekt: 9,5 kg (Total vekt er inkludert ovn, piper og innhold)
Gstove utvikler og selger kvalitetsprodukter som gjør friluftslivet så lett og komfortabelt som mulig for alle involverte, uansett om du camper i en natt eller 365 netter på et år.

Mer fra Gstove

Vis alle Telttilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!