Heat View XL Camping Stove - ID: A063443

GstoveHeat View XL Camping Stove

Mer info

Mer om Heat View XL Camping Stove fra Gstove

Gstove Heat View XL Camping Stove gir deg enda større plass til ved, mer effekt, er kompakt og kvaliteten er god. Blant forbedringene på Gstove Heat XL er bredere håndtak/tørkestativ, 50 cm lengde, den står mer stabilt på bakken under bruk, mer koke/stekeplass og lengre pipe og pipedeler (46,5 cm). En forhøyet kant i bakenden av Gstoves ovner skaper et dragsug, økt forbrenning og dermed mer effekt og mindre vedforbruk. På døren finner du luftinntaket i form av en dreieskive. Ved full åpning blir ovnen fort varm og rødglødende og gir god varme i lavvoen, men selv på lavest vil den holde fyr i ovnen, dette sørger for at ovnen ikke slukker. Døren på ovnen kan hukes av festet slik at du kan ta den av og dermed få ristet ut alle rester i ovnen før du pakker sammen etter turen. Denne ovnen har dør med glassvindu. Bena slås sammen under transport for å ta mindre plass og for å sørge for at ovnen står stabilt. De festes med robuste splinter i bena for å sikre at bena ikke klapper sammen eller at ovnen velter under bruk.
Standard pipedeler som følger med gir en høyde på 260 cm og disse er plassert inni ovnen for å spare plass under transport. Pipehøyden kan enkelt justeres ved å kjøpe ekstra pipedeler for å dekke høyden du trenger. Inni ovnen finner du askerist som kan tas ut om du ønsker å bruke større vedkubber. Ristene sørger for at ved brenner effektivt og ikke danner store kullbiter, men blir i stedet porøs aske som enkelt kan skrapes ut med den medfølgende askeskraperen. Vedkubber kan gå hele veien inn, men er de for store vil de treffe bakerovnen.
Håndtakene på toppen kan brukes som et lite tørkestativ eller avlastning for kjeler. De gjør det også enklere å bære med seg ovnen på tur og to kan bære ovnen sammen om ønskelig. Disse foldes sammen under transport for spare plass.
I tillegg til standardpipene og ristene følger det også med en askeskraper for rengjøring av ovnen, denne ligger plassert inni ovnen under transport. Askeskraperen bruker du når det er mye aske under risten, dette sørger for at du alltid har høy oksygentilførsel inni ovnen og ovnen brenner maksimalt.

Standard innhold: 1 x Ovn, 5 x Pipedeler, 1 x Askerist, 1 x Askeskraper, 1 x Pipehatt (23 cm), 1 x Dør med glassvindu.
Anbefales til 4 - 25 personers telt/lavvo
Materiale: Rustfritt stål
Høyde med standard piper og ben: 260 cm
Ovn høyde: 20 cm
Ovn lengde: 50 cm
Ovn bredde: 22 cm
Døråpning høyde: 15,5 cm
Døråpning bredde: 12,5 cm
Benhøyde: 10 cm
Pipelengde standard: 46,5 cm
Håndtak/Tørkestativ lengde: 36 cm
Håndtak/Tørkestativ bredde: 13 cm
Vekt: 11 kg (Total vekt er inkludert ovn, piper og innhold)
Gstove utvikler og selger kvalitetsprodukter som gjør friluftslivet så lett og komfortabelt som mulig for alle involverte, uansett om du camper i en natt eller 365 netter på et år.

Mer fra Gstove

Vis alle Telttilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!