Guider

Friluftslivet er til for alle! I naturen er alle velkomne, uansett ambisjonsnivå eller tidligere erfaring. Men hvordan velger man de rette produktene for å få et så behagelig opphold ute i naturen som mulig? Vi på Outnorth har derfor satt sammen noen guider og artikler som skal kunne hjelpe med nettopp dette. Om du ikke finner svar på spørsmålene dine her, trenger du ikke nøle med å kontakte kundeservice!

Guider: Finn de rette klærne, utsyret og tilbehøret

I takt med at friluftslivet blir mer og mer populært, så har også produktsortimentet innen denne kategorien blitt større og større. Det finnes mange valgmuligheter og det er bra for alle oss som elsker naturen og utendørsaktiviteter. Kanskje til og med for mange? Om du føler at det er tilfellet for deg, så kan det naturligvis være vanskelig å vite hva du skal velge. Det blir heller ikke bedre om du ikke har kjennskap til alle de forskjellige produktene, egenskapene og fordeler/ulemper osv.

Gjør aldri kompromisser på utstyret

Man sier ofte at man ikke skal gjøre kompromisser på utstyret sitt – og det er så sant som det er sagt. Så skal det selvsagt være det rette utstyret også. Det er nemlig avgjørende for at friluftsopplevelsen din – uansett om det gjelder korte dagsturer eller lengre utflukter med overnatting – skal bli så vellykket som mulig. Det er med andre ord essensielt at du gir deg selv de aller beste forutsetningene. At du skaffer deg det helt rette utstyret som passer dine behov er også avgjørende for om du overhode kommer til å få bruk for det, at du kommer deg ut i naturen og faktisk får glede av det.

Bli klokere med guidene våre

For å gjøre det litt lettere for deg har vi samlet våre beste tips, råd og ekspertkunnskap i flere ulike guider til deg. Her kan du bli klokere på hvordan du velger det rette utstyret. Det finnes en guide til deg som skal kjøpe ny sovepose, nytt telt eller en skalljakke. Her på siden finner du en materialguide som gir deg all kunnskap du trenger for å kjenne til de mest brukte friluftsmaterialene. Det kan nemlig være en stor jungel å lete gjennom der ute for å vite hva alle begrep, materialer og stoff er – ofte er det også egne materialer for hvert merke. Les mer om alle materialene du sannsynligvis har støtt på flere ganger, men som du likevel ikke kjenner til.

Har du alt utstyret, men trenger en guide til hvordan du kommer i gang? Fortvil ikke – vi guider deg også gjennom bruken av den vanligste typen utstyr og gir deg praktiske råd til å komme i gang med dine nye aktiviteter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!