Couloir Pro Jacket - ID: A005312

HaglöfsCouloir Pro Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Couloir Pro Jacket fra Haglöfs

En myk og varm Gore-Tex Soft Shell jakke med ekstra komfortabel fireveis stretch. Bygget for offpiste-kjørere og leveres med en høy, beskyttende krave med et beskyttelsessystem mot dugg under tøffe værforholdFireveis Gore-Tex Soft Shell med flanell for ekstra varme gir et fleksibelt plagg, perfekt for å kjøre ned fjellsiden. Men's model.
DWR-behandlede overflater
3D-felt i nett på skuldre for ekstra komfort når ryggsekk bæres, fleecelaminerte felt for ekstra varme på rygg, ved albuer og i hals
Gore-Tex mikrotape benyttet for å spare vekt og øke ventileringen
Ekstra slitesterke, laminerte glidelåser og hempe bak i nakken
Treveis hette med énhåndsjustering, til bruk med skihjelm, med laminert, ståltrådforsterket topp og en meget beskyttende krave
Høy krave med hakebeskyttelse i fleece og halsklaff
Toveis vannavstøtende glidelås foran med enkel innvendig klaff, samt vannavstøtende glidelåser under armene
To lommer på midten for bruk med ryggsekk, samt én brystlomme med pussefille for briller i et elastisk bånd
Én innvendig glidelåslomme i stretch med ledningshull, samt én ermelomme med glidelås på venstre arm
Forbøyde ermer og justerbare mansjetter med borrelås med belg
Avtagbart snøskjørt i stretch med silikongrep og hempe med klikklås som også kan festes med glidelås til bukser med samme glidelåskonstruksjon
Senket linning bak med énhåndsjustering
Lengde midt på ryggen: 83 cm herrestørrelse L 
 
Material: 
GORE-TEX 3-layer
Material: 85% Polyamide, 15% Elastane, 70D 4-way stretch twill face fabric, ePTFE membrane and a soft flannel backer.
Performance: Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <9
Weight: 275 g/m²  
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Softshelljakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!