HaglöfsCouloir Pro Jacket

  Couloir Pro Jacket - ID: A005312

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Couloir Pro Jacket fra Haglöfs

  En myk og varm Gore-Tex Soft Shell jakke med ekstra komfortabel fireveis stretch. Bygget for offpiste-kjørere og leveres med en høy, beskyttende krave med et beskyttelsessystem mot dugg under tøffe værforholdFireveis Gore-Tex Soft Shell med flanell for ekstra varme gir et fleksibelt plagg, perfekt for å kjøre ned fjellsiden. Men's model.
  DWR-behandlede overflater
  3D-felt i nett på skuldre for ekstra komfort når ryggsekk bæres, fleecelaminerte felt for ekstra varme på rygg, ved albuer og i hals
  Gore-Tex mikrotape benyttet for å spare vekt og øke ventileringen
  Ekstra slitesterke, laminerte glidelåser og hempe bak i nakken
  Treveis hette med énhåndsjustering, til bruk med skihjelm, med laminert, ståltrådforsterket topp og en meget beskyttende krave
  Høy krave med hakebeskyttelse i fleece og halsklaff
  Toveis vannavstøtende glidelås foran med enkel innvendig klaff, samt vannavstøtende glidelåser under armene
  To lommer på midten for bruk med ryggsekk, samt én brystlomme med pussefille for briller i et elastisk bånd
  Én innvendig glidelåslomme i stretch med ledningshull, samt én ermelomme med glidelås på venstre arm
  Forbøyde ermer og justerbare mansjetter med borrelås med belg
  Avtagbart snøskjørt i stretch med silikongrep og hempe med klikklås som også kan festes med glidelås til bukser med samme glidelåskonstruksjon
  Senket linning bak med énhåndsjustering
  Lengde midt på ryggen: 83 cm herrestørrelse L 
   
  Material: 
  GORE-TEX 3-layer
  Material: 85% Polyamide, 15% Elastane, 70D 4-way stretch twill face fabric, ePTFE membrane and a soft flannel backer.
  Performance: Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <9
  Weight: 275 g/m²  
  Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

  Mer fra Haglöfs

  Vis alle Softshelljakker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

   Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

   Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

   Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!