Elation Gore-Tex Jacket Women's (2020) - ID: A065469

15% - KODE

HaglöfsElation Gore-Tex Jacket Women's (2020)

Størrelseguide Mer info

Mer om Elation Gore-Tex Jacket Women's (2020) fra Haglöfs

Den nye Elation-familien er en del av kjernen av Haglöfs skisortimentet: og med plagg som Elation Gore-Tex Jacket fra Haglöfs, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Dette er en svært allsidig jakke, fôret med GORE-TEX® i to lag og designet for skikjøring under alle slags forhold. Konstruert med alle de funksjonene du trenger – inkludert en RECCO®-reflektor for søkbarhet – helt justerbar, kompatibel med alt utstyret ditt og svært beskyttende mot elementene. Masse nødvendig lommeplass, inkludert en lomme til heiskort. Damestørrelser.
 • Laget i slitesterkt 70D GORE-TEX® i to lag for komplett vind- og vanntetthet
 • Toveis justerbar hette som er hjelmkompatibel
 • Glidelås på midten foran under en beskyttende, dobbel klaff med borrelås
 • To lommer, to brystlommer og én lomme til heiskort på ermet
 • RECCO®-reflektor for søkbarhet
 • Justerbar med borrelås ved håndledd som holder elementene ute
 • Artikulerte ermer for god komfort når du går på ski
 • Elastisk snøskjørt med gummigrep for å holde snøen ute
 • Børstet hakeklaff for å unngå gnag
 • Snorjustering i livet
 • Behandlet med PFCEC-fri DWR fra Gore. (W.L.Gore og partnere definerer PFCEC (PFCs of Environmental concern) som meget fluorinert, lite nok til å være bærekraftig, og varig. Finn ut mer om W.L.
 • Lengde midt på ryggen 77,3 cm (damestørrelse M)

Materialer: GORE-TEX® i to lag, 100% polyamid, 70D delvis matt, dry touch, enkeltvevd utside laminert til en ePTFE-membran, 134 g/m², Bluesign®-godkjent.
Blank
Egenskaper for Elation Gore-Tex Jacket Women's (2020):
Vanntett: Ja
Membran: GORE-TEX
Snølås: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 5 stk
Vannsøyle: 28000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Innebygd Recco: Ja
Lomme for liftkort: Ja
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Skijakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!