Haglöfs Bager & vesker - Hos Outnorth finner du vesker fra det velkjente og populære varemerket Haglöfs. Haglöfs er et veletablert varemerke med stor erfaring innen friluftsegmentet. Siden 1914 har Haglöfs laget ryggsekker og vesker for aktive mennesker. Du kan stole på at produktene er av god kvalitet, produsert med funksjon og holdbarhet i fokus. Velg riktig veske for deg Uansett om du trenger en veske for fartsfylte eventyr eller hverdagsvesker, tilbyr Haglöfs vesker til ulike anledninger for både herre og dame. Når du skal velge veske er det viktig at du tenker over behovene dine. Skal du ha vesken til for eksempel treningsstudioet, kan det være viktig med mange lommer for små sjampo- og såpeflasker. Trenger du en veske for friluftsaktiviteter, vil du kanskje ha en veske i slitesterkt materiale som tåler tøffere tak og takler tyngre vekt. Hos Outnorth finner du også duffel-vesker i ulike farger og former. Den såkalte duffel-vesken kan bæres over skulderen som en ryggsekk eller holdes i hånden – en allround-veske med andre ord. Vi håper at vi har en Haglöfs-veske som passer deg uansett aktivitet og situasjon. Finn din Haglöfs-veske her Se nøye gjennom Haglöfs-sortimentet vårt og velg vesken som tiltaler deg mest. Du ønsker kanskje å kjøpe en veske til deg selv eller som gave til en venn, så velg en farge og form som passer til dine eller vennens eventyr. Liker du vesker med en klassisk look, så finnes Haglöfs’ vesker i farger som svart eller militærgrønt, og er du modig kan du velge en litt mer vågal farge som rosa eller gult.

Haglöfs Bager & vesker

(20 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!