Haglöfs Duality AT1 GT Men - ID: A065595

25% - KODE

HaglöfsHaglöfs Duality AT1 GT Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Haglöfs Duality AT1 GT Men fra Haglöfs

Duality AT1 GT fra Haglöfs er en helt ny type sko for utendørsbruk bygget på ansvarlig vis, drevet av innovasjon og allsidighet. Laget med resirkulerte materialer, og konstruert med deler som enkelt kan byttes ut slik at de holder lenger: Men det er ikke alt. Takket være en innovativ utskiftbar mellomsåle, er dette to skopar i ett – et par mykere sko til hverdagsbruk og et par hardere sko for røffere terreng eller tyngre belastning. Utstyrt med en elastisk GORE-TEX®-membran som holder deg tørr under alle forhold, og forsterket med en støttende hælkappe, tåbeskyttelse og lær i høy kvalitet. Herrestørrelser.
 • Utskiftbar mellomsåle som tillater bruk i all slags terreng.
 • Et ekstra par mellomsåler følger med: gir deg muligheten til å bruke dem som en behagelig sko til hverdagsbruk, eller en tøffere sko for terreng og/eller sammen med tung ryggsekk.
 • De utskiftbare mellomsålene kommer i to forskjellige tettheter og er formet for maksimal komfort og støtte.
 • GORE-TEX® Extended Comfort med stretch tilbyr vanntetthet og pusteegenskaper
 • Omfattende hælstøtte og tåbeskyttelse for stabilitet og slitestyrke
 • Førsteklasses lær fra et Leather Working Group-garveri
 • Fluorkarbonfrie DWR-behandlede overflater som bidrar til å avvise vann og skitt
 • Mønsteret i yttersålen gir godt fotfeste og stabilitet
 • AHAR™ Plus (ASICS® High Abrasion Resistance Rubber) i hælen på yttersålen øker slitestyrken
 • Alge-basert BLOOM FOAM™ i mellomsåler for utmerket komfort, noe som sparer ferskvann og CO2-utslipp
 • Strikket overside med sokkekomfort, laget i 100 % resirkulert polyester
 • Fingerløkke i netting på hæl og pløse for enkel bruk
 • Netting og lisser laget i 100 % resirkulert polyester
 • Vanntett fleksibilitetstest: 200 000 skritt

Overside: Fluorkarbonfri, vannavvisende 1,4–1,6 mm miljøvennlig nubuck fra et LWG-garveri (gull-/sølvvurdert) med lavere miljøpåvirkning. Resirkulert polyester (knyting og lisser).
Fôr: GORE-TEX® Extended Comfort.
Mellomsåle: Bloom Foam.
Hælstøtte: Bio TPU.
Yttersåle: WET GRIP Rubber™/AHAR™ Plus i hælområdet.
Egenskaper for Haglöfs Duality AT1 GT Men:
Lest: Normal
Yttermateriale: Skinn
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Lettvektmodell: Ja
Removable insole: Ja
Skafthøyde: Medium
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Pigger: Nei
Vekt per støvel: 394 g
Vekt per sko: 394 g
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Fjell & Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!