Haglöfs Jakker - Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Haglöfs Jakker

(280 varer)

Hos Outnorth finner du Haglöfs-jakker med motstandsdyktig eller myk overflate, god isoleringsevner og jakker i Gore-Tex-materiale passende for ulike aktiviteter. Hold utkikk etter bluesign-merking da produkter med dette merket er holdbart produsert. På en del jakker finner du en ”Take Care”-merkelapp som indikerer at jakken er bluesign-godkjent, produsert i gjenvunnet materiale eller laget i økologisk bomull.

Velg jakke etter formål

Hos Outnorth finner du Haglöfs-jakker i ulike materialer og modeller for herre og dame. Jakkene fungerer like godt til hverdags, som ekstra varmende lag under kåpen eller til en dag på fjellet. Trenger du en jakke som takler bløte forhold, anbefaler vi modeller i Gore-Tex-materiale. Vil du beholde varmen, men slippe en tung dunjakke, kan du velge en kjempelett modell som finnes i flere ulike farger og utførelser, og hvis du fryser ekstra mye kan du velge en lengre dunparka-modell som dekker rumpa. Her finner du jakker for skieventyr tilpasset formålet, utstyrt med praktiske lommer og funksjoner. Blant sortimentet finner du også jakker utformet for klatring med smarte funksjoner som klatrehjelmkompatibel hette og vannavstøtende borrelås.

Finn din favoritt

Velg og vrak blant Haglöfs’ sortiment og finn din nye favorittjakke. Ikke la noe gå på bekostning av kvaliteten når det kommer til deg selv. Du er verdt det beste. Med en ordentlig jakke blir hverdagen din og frilufteventyrene dine morsommere og enklere. Du kan føle deg trygg på at Haglöfs-jakker holder det de lover. Finn din favoritt i dag!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!