Haglöfs Bukser - Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Haglöfs Bukser

(159 varer)

Haglöfs-bukser er laget av funksjonelle materialer til formål som skigåing, aktiviteter med høy puls, trekking og reising. Her finner du alt fra skibukser i Gore-Tex-materiale til kjempelette løpetights. Vil du være sikker på at buksene du velger er av et holdbar materiale, kan du velge et par med ”Take Care”-merkelapp. Denne merkingen veileder deg til holdbare produkter.

Funksjonelle bukser til ulike formål

Hos Outnorth har vi samlet et stort sortiment av Haglöfs-bukser for både dame og herre, men før du kjøper bukser bør du tenker over behovene dine. Trenger du et par bukser for vandring i ulike miljøer og vær, anbefaler vi et par bukser laget i et miljøvennlig softshell-materiale. De er vind- og vannavstøtende med god pusteevne og fungerer utmerket til de fleste eventyr i skog og mark. Vil du være sikker på at buksene dine takler våte værforhold, er skallbukser et godt alternativ ettersom de puster samtidig som de holder motstand mot vann og er utmerkede å bære over flere lag hvis temperaturen synker. Velg skallbukser med eller uten seler avhengig av smak og behag. Er du en hengiven løper er et par slitesterke løpebukser et must. Haglöfs’ løpetights er av høyeste kvalitet og utformet for et aktivt liv.

Dine nye favorittbukser

Det er vanskelig å ikke like buksene fra Haglöfs. De er laget for å passe aktive liv og samtidig være bekvemme og funksjonelle. Sett av tid til å kikke gjennom sortimentet i fred og ro – vi håper at du finner den perfekte buksen for dine eventyr her. Kompletter gjerne med en jakke og et par sko fra Haglöfs slik at du er klar for morsomme friluftsaktiviteter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!