Haglöfs Sko - Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Haglöfs Sko

(73 varer)

Varemerket Haglöfs kommer fra Skandinavia, noe som merkes tydelig i skodesignet deres. Skandinavia tilbyr ultimate forhold for å produsere en motstandsdyktig, holdbar sko for utendørsaktiviteter. Her finnes kulde, is og regn, samt skog, berg og mose. Alle disse parameterne har spilt en rolle i produksjonen av Haglöfs-sko. Med andre ord kan du stole på skoene dine fra Haglöfs.

Gå lengre med Haglöfs

Uansett hvilken type sko du trenger, tror vi at du finner den her. Vi tilbyr et bredt sortiment av sko fra Haglöfs i ulike modeller og stiler. Vil du ha en sko som fungerer til hverdags, har vi både sneakers og støvlemodeller, men også litt grovere tursko med høyt og lavt skaft. Skal du vandre i skogsmiljø med høy vekst anbefaler vi et par sko med høyere skaft for å beskytte beina. Flere modeller er vanntette og ergonomiske for foten, og en del modeller har sterke farger, men du finner også mer nøytrale og klassiske sko i moderne design for dame og herre. Flere modeller er laget i Gore-Tex-materiale, hvilket gjør skoen motstandsdyktig mot vann samtidig som den puster, perfekt for bløte eventyr og vintersesongen.

Finn dine nye favorittsko

Ta deg tid til å se gjennom sortimentet for å vurdere hvilke sko som passer deg best. Et par sko fra Haglöfs er bekvemme og slitesterke, de fungerer ved flere anledninger og takler varierende terreng. Velg dine personlige favoritter og oppdater sko-garderoben med ordentlig gode sko!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!