Helios VX - ID: A047532

HaglöfsHelios VX

Mer info

Mer om Helios VX fra Haglöfs

En 25-liters ryggsekk med karakteristisk design og forbedret funksjonalitet. Helios VX fra Haglöfs er laget med høytytende X-Pac™-materiale som gir forbedret slitestyrke. Den er også laget med lær, som – i tillegg til fordelene ved slitestyrke – patineres over tid og gir et stilig og unikt utseende. Rulletopp-tilgang til hovedrommet gir enkel tilgang til det fullstendig polstrede rommet til bærbar PC. Komfortabelt polstrede skulderremmer og termoformet ryggpanel gjør Helios VX til en essensiell sekk for daglig pendling og hverdagsbruk.
 • VX 21 Dimention Polyant X-Pac™-materiale gir polyester-/nylonlaminering med høy tetthet, fremragende slitestyrke og væravvisende egenskaper
 • Laget med lær fra et godkjent Leather Working Group-garveri (gull/sølv-vurdert) noe som sikrer en lavere miljøpåvirkning
 • Lokk med rulletopp gir rask tilgang til innholdet
 • Fullstendig polstret rom til bærbar PC
 • Innvendig sikkerhetslomme med glidelås
 • Vanntett lomme i siden med glidelås og nøkkelholder
 • Sidepanelåpning med glidelås til hovedrommet, med vannavvisende glidelås
 • Formpresset ryggdel
 • Fluorkarbonfrie DWR-behandlede overflater bidrar til å avvise vann og skitt
Egenskaper for Helios VX:
Kjønn: Unisex
Pakkevolum: 25 L
Vekt: 890 g
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Nei
Snølås: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Nei
Væskesystem inkludert: Nei
Toppåpning: Rulletopp
Frontåpning: Nei
Bunnåpning: Nei
Integrert regntrekk: Nei
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Tursekker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!