HaglöfsIncus II Q Jacket

  Incus II Q Jacket - ID: A005367

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Incus II Q Jacket fra Haglöfs

  En komplett, teknisk, vanntett og ventilert jakke laget av resirkulerte materialer.
  • Damemodell
  • PFOS/PFOA-frie DWR-behandlede overflater
  • Frittstående krage med treveis justering og avtagbar hette
  • Hetten har skumgummi og ståltrådforsterket topp
  • Doble stormklaffer over toveis hovedglidelås med borrelås
  • Én Napoleon-lomme skjult under forklaffen.
  • To lommer på overdel med vannavstøtende glidelåser
  • Tre innvendige nettinglommer: én med glidelås
  • Vannavstøtende glidelåser i ermehuler for økt ventilasjon ved behov
  • Forsterkninger i typiske slitasjeområder
  • Nettfôring i overdel for bedre ventilasjon
  • Forbøyde ermer med borrelåsjustering av mansjettene
  • Énhåndsjustering av linning

   

  Lengde midt på ryggen: 70 cm damestørrelse M

  Vekt: 585 g (størrelse M)

   

  Materiale
  PROOF 2-layer
  Material: 100% Recycled Polyester, 50D plain weave with recyclable Polyester membrane.
  Performance: Hydrostatic head: >20,000 mm, Moisture Permeability (Inverted cup): >15,000 g/m²/24h.
  Weight: 104 g/m²
  PROOFTM 2-layer
  Material: 100% Recycled Polyester, 75D mini ripstop with recyclable Polyester membrane.
  Performance: Hydrostatic head: >20,000mm, Moisture permeability (Inverted Cup): > 15,000 g/m²/24h.
  Weight: 125 g/m²

  Egenskaper for Incus II Q Jacket:
  Vekt: 585 g
  Hette: Avtakbar
  Vannsøyle: 15000 mm
  Pusteevne: 104 gram/m2/24h
  Pit zips: Nei
  Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

  Mer fra Haglöfs

  Vis alle Skalljakker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

   Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

   Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

   Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!