Incus Q Jacket - ID: 601219-1

HaglöfsIncus Q Jacket

Mer info

Mer om Incus Q Jacket fra Haglöfs

Teknisk helutstyrt jakke av slitesterkt, resirkulert materiale.

Produktinfo:  

 • Vanntett og med svært god pusteevne for å takle varierende værforhold.
 • Forsterket ved alle utsatte områder.
 • Frittstående krage med en avtakbar hette som kan justeres på tre måter.
 • Doble stormklaffer på framsiden.
 • To lommer foran og to uregelmessig plasserte brystlommer, alle med laminert, vanntett glidelås.
 • Ventilasjonsglidelåser for økt ventilasjon.
 • Tre innvendige lommer i mesh (én med glidelås).
 • Meshfôr foran for maksimal pusteevne.
 • Forbøyde ermer.
 • Ermeavslutning med borrelås.
 • Énhåndsjustering i nerkant.
 • Hengehempe bak.
 • PFOS/PFOA-fri DWR-behandling.

Proof 2-layer 948 RECYCLED
A soft yet durable 2-layer plain weave with full dull yarn. Made from recycled material with a recyclable membrane. Water and windproof with good breathability and comfort. PFOS /PFOA free DWR treated surface.
 
 
Face material: 100% Recycled Polyester
Membrane: 100% Polyester
Performance: Hydrostatic head - 20,000 mm
Moisture Permeability inverted cup method - 15,000 g/m² /24h
Proof 946 RECYCLED
A soft yet durable 2-layer miniripstop with full dull yarn. Comfortable woven backer. Made from recycled material. Water and windproof with good breathability and comfort. PFOS/PFOA free DWR treated surface.
Face material: 100% Recycled Polyester
Membrane: 100% Polyester
Performance: Hydrostatic head - 20,000 mm
Moisture Permeability: inverted cup method- 15,000 g/ m² /24h
Weight: 125 g/m² 
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Skijakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!