Kummel Proof Eco Winter Men - ID: A065593

20% - KODE

HaglöfsKummel Proof Eco Winter Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Kummel Proof Eco Winter Men fra Haglöfs

Kummel Proof Eco Winter fra Haglöfs er den ultimate skoen til både bruk i byen og på eventyr utendørs. Komplett med alle de tekniske detaljene og komforten du trenger i en tursko, men i en urban stil. Dette er en støttende tursko i lær, med bred forfot for ekstra komfort. Beskyttet overside og AHAR +-gummi i yttersålen gir økt holdbarhet, mens ICEWALK Rubber™ tilbyr støtte, selv på isete underlag. Den er helt fluorkarbonfri, ned til den vanntette PROOF™ ECO-membranen. En litt lavere, mellomhøy silhuett gir stabilitet og beskyttelse. Herrestørrelser.
 • Vanntett, med fluorkarbonfri PROOF™ ECO-membran
 • ICEWALK Rubber™ gjør selv turer på isete veier komfortable, takket være silika-sanden med godt grep som er blandet inn i sålegummien
 • GEL™-støtdemping bak på foten tilbyr god støtdemping for en optimal gange
 • SpevaFoam™-mellomsåle forbedrer demping og gir komfortable fjæringsegenskaper
 • Førsteklasses lær fra et Leather Working Group-garveri
 • Fluorkarbonfrie DWR-behandlede overflater som bidrar til å avvise vann og skitt
 • Mønsteret i yttersålen gir godt fotfeste og stabilitet
 • AHAR™ Plus (ASICS® High Abrasion Resistance Rubber) i hælen på yttersålen øker slitestyrken
 • Kilelapp forhindrer at vann og sand kommer inn i skoen
 • Skolisser laget av 100 % resirkulert polyester
 • Sokkefôr med dyppfarget garn for å minimere vannforbruket
 • Vanntett fleksibilitetstest: 100 000 skritt

Overside: Fluorkarbonfri, vannavvisende 1,4–1,6 mm miljøvennlig nubuck fra et LWG-garveri (gull-/sølvvurdert) med lavere miljøpåvirkning.
Fôr: PROOF™ ECO, fluorkarbonfri og Bluesign®-godkjent membran, med resirkulert fôr.
Mellomsåle: SpevaFoam™ + GEL™.
Fotseng: Formet EVA.
Yttersåle: AHAR™ Plus/ICEWALK Rubber™.
Egenskaper for Kummel Proof Eco Winter Men:
Lest: Normal
Yttermateriale: Skinn
Bærekraft: LWG – Leather Working Group
Removable insole: Ja
Skafthøyde: Medium
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: PROOF™
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Pigger: Nei
Vekt per støvel: 1020 g
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Fjell & Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!