Matrix 40 - ID: A008368

HaglöfsMatrix 40

Mer info

Mer om Matrix 40 fra Haglöfs

De minste pakkene i Matrix-serien er utformet for lengre dagsturer eller overnattingsturer, og er svært allsidige og lette. Konstruksjon, materialer og egenskaper er valgt for optimal funksjon, bærekomfort og vekt.
 • Matrix 30 og 40 med justerbart ContactTM-system for justering etter torsolengde (44–51 cm). Seletøy med skulderputer som er festet til justerbart bærestykke. Skulderputene følger dermed høyden til brukerens rygg for individuell passform
 • En ramme i 4 mm ståltråd gir stabilitet til sekken og fordeler last uten å legge til ekstra vekt
 • Bæresystem utformet for god passform for både menn og kvinner
 • Delvis riflede skulderremmer med skum med dobbel tetthet som forhindrer trykk på nakkemusklene
 • Metallkrok for justering av brystrem
 • Finmaskede skulderputer og polstring for korsryggen gir luftstrøm for ventilasjon av ryggen
 • Midjerem med forovertrekkende kompresjon for enkel justering og polstrede vinger for bedre komfort
 • Utvendig væskebeholderlomme med tilgang fra ryggpanelet som holder væskebeholderen adskilt fra resten av utstyret for å unngå fare for lekkasje
 • Ryggsekk med ett rom og mange paneler
 • Glidelåsforseglet frontlomme med enkel tilgang
 • Elastisk snøringssystem foran fungerer som kompresjon for sekken
 • Doble D-ringer og borrelås for festing av gåstaver
 • Sidelommene i stretchvevd materiale
 • Innvendig lomme med nøkkelholder
 • 1100 gram

Materiale:
210D Double Diamond Ripstop Polyamide
Material: 210D Polyamide ripstop fabric with “diamond structure”. PU-coated for improved waterproofness and durability. Extremely rip resistant in relation to its weight. PFOS/PFOA-free water repellent treatment
Water column: >1,500 mm
Weight: 172 g/m²
420D HD Oxford Polyamide
420 denier high density polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
Water column >2000 mm
Weight: 220 g/m²
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Tursekker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!