Men's Betula Gore-Tex Pant - ID: A140766

Julefest
20% - KODE

HaglöfsMen's Betula Gore-Tex Pant

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Betula Gore-Tex Pant fra Haglöfs

Men's Betula Gore-Tex Pant fra Haglöfs. Gå elementene i møte med selvtillit. Denne skallbuksen gir den vanntette dekningen du trenger, uten å redusere komforten. Herrestørrelser.
De er laget i resirkulert GORE-TEX-materiale i to lag som gir slitesterk værbeskyttelse, og den er behandlet for å oppnå ekstra vann- og smussavvisende egenskaper. Et resirkulert nettingfôr fremmer pusteegenskapene. To lommer med glidelås gir trygg oppbevaring av viktige småting, og den elastiske midjen gir en perfekt passform.
 • Laget i resirkulert GORE-TEX-materiale i to lag som gir slitesterk værbeskyttelse
 • Resirkulert nettingfôr fremmer pusteegenskapene
 • Behandlet med PFCEC-fri DWR fra Gore som bidrar til å avvise vann og smuss
 • To lommer med glidelås
 • Elastikk i livet
 • Inneholder bluesign®-godkjent materiale

Materiale: 100 % polyester
Fôr: 100 % polyester
Blank
Egenskaper for Men's Betula Gore-Tex Pant:
Midje: Medium
Materialvekt: 116 g/m2
Passform: Normal
Justering nederst på beinet: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Bærekraft: bluesign
Ventilasjon: Nei
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Belteløkker: Nei
Vekt: 405 g
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 28000 mm
Stretch: Nei
Forsterkte partier: Nei
Reflekser: Nei
Bukseseler: Nei
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Skallbukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!