Men's L.I.M Alpha Hood - ID: A140676

Julefest
20% - KODE

HaglöfsMen's L.I.M Alpha Hood

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's L.I.M Alpha Hood fra Haglöfs

Men's L.I.M Alpha Hood fra Haglöfs. Når du beveger deg raskt i kalde forhold, trenger du en ultralett jakke som holder varm, men som ikke lar deg bli overopphetet. Herrestørrelser.
Den har en kroppstilpasset konstruksjon med GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® værbeskyttelse i nøkkelområder, uten å gå på bekostning av pusteevnen eller bevegelsesfriheten. Den er isolert med Polartec® Alpha® som har utmerket termisk styring og fukttransporterende egenskaper. En praktisk hette gir ekstra isolasjon når du trenger det.
 • Kroppstilpasset konstruksjon med GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® gir pustende værbeskyttelse i nøkkelområder
 • Isolert med Polartec® Alpha® – et fuktighetstransporterende materiale som gir jevn varme og pustende komfort
 • Ultralett
 • Tettsittende hette
 • To lommer med glidelås
 • Elastiske mansjetter og nederkanter
 • Reflekterende elementer for sikkerhet
 • Inneholder bluesign®-godkjent materiale

Materiale 1: 100 % polyamid
Materiale 2: 85 % polyamid, 15 % polyuretan
Isolasjon: 100 % polyester
Blank
Egenskaper for Men's L.I.M Alpha Hood:
Fyllingsvekt: 60 g/m²
Justerbar fald: Nei
Materialvekt: 58 g/m2
Passform: Smalt
Bærekraft: Inneholder opptil 50 % resirkulert materiale
Vanntett: Nei
Membran: GORE-TEX INFINIUM
Vannavvisende: Ja
Vekt: 300 g
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Ja
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!