27624

Men's L.I.M FH GORE-TEX Mid - ID: A126905

HaglöfsMen's L.I.M FH GORE-TEX Mid

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's L.I.M FH GORE-TEX Mid fra Haglöfs

Tilbakelegg store avstander, men med lettere steg. Men's L.I.M FH GORE-TEX Mid fra Haglöfs er superlette og robuste halvhøye støvler, designet for å gjøre turen lettere. Perfekte til krevende eventyr i de nordiske fjellene og i variert terreng. Herrestørrelser.
De er utstyrt med GORE-TEX og støtabsorbering, som holder føttene dine tørre og komfortable. Polstrede ankler og sklisikre såler øker stabiliteten. Legg av gårde, og følg din egen sti med selvtillit.
 • Superlett design i mellomhøy utførelse
 • Laget med GORE-TEX for robust værbeskyttelse
 • Stor kapasitet i forhold til vekt
 • Støtabsorberende FlyteFoam for store avstander
 • Sklisikker såle
 • Effektiv TPU-beskyttelse
 • Ripstop-overlær gir lav vekt og slitestyrke
 • Beskyttelse av vrist for sikkerhet og komfort
 • Ankel polstret med CORDURA, et robust forsterket materiale
 • Foldbar utvendig pløse
 • Støttende hælkappe
 • Brukervennlig lissesystem
 • Zenith-serien gjenkjennes på sitt profiltrykk
 • TPU-beskyttelse i sider og i midtsone

Overside: 100 % polyester.
Fôr: GORE-TEX Extended Comfort.
Mellomsåle: FlyteFoam + GEL.
Fotseng: MaxLite-MOULDED ORTHOLITE 0.11D.
Yttersåle: WET GRIP Rubber.
Blank
Egenskaper for Men's L.I.M FH GORE-TEX Mid:
Lest: Normal
Skafthøyde: Medium
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Polyester
Bærekraft: Inneholder minst 50 % resirkulert materiale
Varmfôrede: Nei
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Vekt per støvel: 381 g
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Fjell & Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!