• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

HaglöfsRand 38

  Rand 38 - ID: 300503

  Basert på 2 vurderinger
  Mer info

  Mer om Rand 38 fra Haglöfs

  Haglöfs Rand 38 er en snowboard- og fjellklatrerryggsekk med plass til utstyr og niste til dagsturer. Haglöfs Rand 38 har følgende egenskaper:
  • InteractTM bæresystem. Med avtakbar ryggplate i HDPP-ramme med enkel 6061 aluminiumsskinne og doble glassfiberstenger for stabilitet og støtte
  • Innstappbart hoftebelte med innside i friksjonsmateriale
  • Ekspanderbar polstret frontlomme for spadeblad, skifeller, vått og fuktig utstyr
  • HypalonTM-forsterket lomme i frontpanelet for å oppbevare og beskytte isøkser
  • Snølås med unikt system som åpnes med ett håndgrep
  • Flytende lokk med festepunkter og stretchpaneler
  • Feste for tau under lokket
  • Innerrom for væskesystem og slangeholder på skulderreimene
  • Brystreim med integrert fløyte
  • HypalonTM-forsterkede reimer på sidepanelene for å bære ski
  • Snowboardfeste på frontpanelet med HypalonTM-forsterkede slitepunkter
  • Reflekstrykk og refleksdetaljer
  • Størrelse: ca. 38 liter


  Vekt: 1,85 kg

  Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

  Mer fra Haglöfs

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

   Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

   Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

   Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
  Karakter 5.0
  Basert på 2 vurderinger
  Skriv en omtale
  Vis alle innlegg
  • Skrevet av Linda 09-02-2018
   Jeg har hatt den her sekken i 10 år nå og den er veldig godt brukt på toppturer vinterstid og også noen sommerturer. Jeg syns det er en helt fantastisk sekk som har gode løsninger til det meste. Jeg går på splitboard og har aldrig hatt noen problemer med å feste skia på sidene eller å feste det ferdigmonterte brettet bak på. Inni har den god plass til alt av utstyr og hjelm. Den har også en praktisk utvendig lomme midt på der jeg forvarer spaden min. På den ene siden er det en lomme der jeg har spadeskaft og søkestang. På den andre siden er det veldig praktisk å feste staver når man skal ned igjen (på brett). Den har glidelås helt ned på siden så at det er enkelt å finne frem det som ligger underst i sekken. Den sitter godt og er enkel å regulere. Den har også to praktiske lommer på hoftebeltet. Anbefales på det sterkeste!
  • Skrevet av Anders 29-08-2016
   Fanatstisk sekk. Jeg har hett den i 4 år nå, og den tåler en SVÆRT røff behandling. Bruker den til topptur med brett, der forlommen har perfekt plass til (små) truger. Om sommerstid bruker jeg den til klatring. Har bla. kastet sekken ned fra 20 meter uten skramme.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!