Rand 40 - ID: 301002

HaglöfsRand 40

Mer info

Mer om Rand 40 fra Haglöfs

Slitesterk ryggsekk til toppturer i minimalistisk design med plass til alt nødvendig utstyr for overnattingsturer. Enkelt tilgjengelige rom for sikkerhetsutstyr og mange utvendige fester, inkludert fester til ski, snowboard og isøks. 
 • Contact-opphengssystem med mange justeringsalternativer for komfort og stabilitet på utfordrende ekspedisjoner.
 • Bluesign DWR
 • Justerbart ContactTM-system. Inneholder innvendigrammeverk i aluminium og aluminiumsskinne
 • Spindrift-krage med Haglöfs unike 1-Motion-åpningssystem.
 • Flytende lokk med doble lommer
 • Taufeste under lokket
 • Kompatibel med hydreringssystem med interne hylse- og slangeførerepå skulderstoppene
 • Formsydd hoftebelte med skum med dobbel tetthet og lommer meddobbel glidelås
 • Frontlomme med enkel tilgang for sikkerhetsutstyr slik som spade, probeog førstehjelpsskrin
 • Pakken er tilgjengelig via en åpning i sidepanelet som lukkes med glidelås
 • Feste til isøks på frontpanelet
 • Bryststropp med integrert sikkerhetsfløyte
 • Skistropper på sidepanelene for skibæring i A-ramme. Holder ski som er opp til 150 mm brede
 • Feste til snowboard på frontpanelet
 • Midtre skifeste på frontpanelet
 • Netting på frontpanelet og under for å feste sovemadrass osv.
 • Reflekstrykk


Vekt: 1750 g

 

Materiale
840D Oxford, bluesign
Material: 840 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment, bluesign
Water column: >1,500 mm
Weight: 358 g/m2

400D Oxford, bluesign
Material: 400 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
Water column: >1,500 mm
Weight: 233 g/m2

Egenskaper for Rand 40:
Pakkevolum: 40 L
Vekt: 1750 g
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Nei
Frontåpning: Ja
Bunnåpning: Nei
Laptoplomme: Nei
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Topplokk: Ja
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Tursekker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!