HaglöfsRoc 35

  Roc 35 - ID: 334001

  Mer info

  Mer om Roc 35 fra Haglöfs

  Haglöfs Roc 35 er en ryggsekk tilpasset klatring, designet for optimal holdbarhet og ytelse. 

  Egenskaper:

  • Ryggsekk for klatring, optimert design for holdbarhet og ytelse.
  • Interact™ bæresystem.
  • Ryggplate for stabilitet, avtakbar. Laget i HDPP med enkel 6061 aluminiumsskinne samt doble glassfiberstenger for stabilitet og støtte.
  • Avdelinger i 3D-mesh på ryggpanelet.
  • Frontpanelet har en kraftig lomme der isøkser kan festes og beskyttes.
  • Avtakbart topplokk justerbart i høyden med Delrin® stavforsterket forkant samt tre oppbevaringsrom. Under topplokket er det taufeste.
  • Væskesystem kan plasseres i lomme innvendig, på skulderreimene er det holder for væskeslange.
  • Hoftebelte, innstappbart.
  • Ski kan festes på sidene med kompresjonsreimer.
  • Stengende, unik snølås kan åpnes i én bevegelse.
  • Brystreim med fløyte.
  • Reflekterende trykk og detaljer.
  • Vekt: ca. 1,50 kg.
  • Størrelse: ca. 35 liter

   

   

  MATERIALE:

  630D HD OXFORD POLYAMID 630 denierpolyamidmateriale med høy tetthet samt ekstremt god rive- og slitestyrke

  PU-belagt i tre trinn for økt vanntetthet

  PFOS/PFOA-fri vannavstøtende behandling

  Vannsøyle >2000 mm

  Vekt: 265 g/m2


  840D BALLISTIC® POLYAMID
  Ekstremt rivesterk og anti-loende 840 denierpolyamidmateriale

  PU-belagt i tre trinn for økt vanntetthet

  PFOS/PFOA-fri vannavstøtende behandling

  Vannsøyle >1500 mm

  Vekt: 390 g/m2

  Egenskaper for Roc 35:
  Pakkevolum: 35 L
  Vekt: 1450 g
  Hoftebelte: Ja
  Avtakbart hoftebelte: Nei
  Justerbar rygglengde: Nei
  Tilrettelagt for væskesystem: Ja
  Væskesystem inkludert: Nei
  Frontåpning: Nei
  Bunnåpning: Nei
  Laptoplomme: Nei
  Organizer: Ja
  Integrert regntrekk: Nei
  Topplokk: Ja
  Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

  Mer fra Haglöfs

  Vis alle Tursekker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

   Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

   Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

   Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!