Roc Nordic Gore-Tex Pro Jacket Men's - ID: A079927

HaglöfsRoc Nordic Gore-Tex Pro Jacket Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Roc Nordic Gore-Tex Pro Jacket Men's fra Haglöfs

En førsteklasses jakke, designet og konstruert for kravene til nordisk fjellklatring. Konstruert ved hjelp av en unik kombinasjon av tre forskjellige typer GORE-TEX Pro-membraner med ulike egenskaper: Robust og slitesterk over skuldrene, elastikk i bakpanelene og pustende rundt kroppen. Jakken har også et utmerket dobbelt ventilasjonssystem og perfekt plasserte lommer: inkludert én isolert med et ultralett materiale for å beskytte elektronikken din.
 • Konstruert i en interessant kombinasjon av nye GORE-TEX Pro-teknologier: det mest pustende, det mest robuste og det mest elastiske, for overlegen værisolering
 • Dobbel ventilasjon på hver side for maksimal komfort: kommer ikke i veien for ryggsekken
 • Treveis justerbar og klatrehjelmkompatibel hette med laminert og forsterket kant som kan pakkes vekk
 • Forsterkede partier i skuldre, ermer og hofter
 • Elastiske innlegg i ryggen for overlegen bevegelsesfrihet
 • RECCO®-reflektor for søkbarhet
 • To store napoleon-brystlommer for enkel tilgang
 • Én brystlomme for nødutstyr isolert med Primaloft Airgel
 • Én åpen innerlomme på brystet, og én lomme med glidelås til verdisaker
 • Toveisglidelås i front
 • Snorjustering i livet
 • Artikulerte ermer med borrelåsjustering ved håndleddene for bedre komfort
 • Gjennomgående vannavvisende glidelåser
 • Lengde midt på ryggen 84,7 cm (herrestørrelse L)
 • Modellen er 188 cm høy og bruker størrelse L

Materiale: 100 % Polyamid
Egenskaper for Roc Nordic Gore-Tex Pro Jacket Men's:
Bærekraft: Bluesign
Membran: GORE-TEX
Vekt: 551 g
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Fast
Membranteknikk: 3-lags
Antall lommer: 5 stk
Vannsøyle: 28000 mm
Stretch: Ja
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Ja
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Skalljakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!