Rugged Crest Pant - ID: A006760

HaglöfsRugged Crest Pant

Størrelseguide Mer info

Mer om Rugged Crest Pant fra Haglöfs

Strekk deg etter toppene med den robuste Crest-buksen. Den er laget av slitesterkt nylonstoff, har DWR og plenty av stretch. Strategisk forsterkning betyr at den vil vare, og Haglöfs har arbeidet hardt for å lage Rugged Crest så bærekraftig som mulig. Slitesterk, holdbar nylon med stretch for ekstra komfort og bevegelsesfrihet
Overflatene er behandlet med fluorkarbonfri DWR
Ergonomisk passform og forsterket bak og ved knærne med fireveis stretch-stoff
Innvendig elastisk bånd i livet med justerbare stropper med borrelås
To håndlommer, to lommer på lårene med stretch belgfunksjon og en baklomme med glidelås
Telefonlomme i høyre lomme på låret, og en skjult sikkerhetslomme i linningen.
Forsterket nederst på innsiden med holdbart 500D Polyamid og ett lag med PU-belegg.
Krok og spenne til gamasjer og justerbar fald på buksebeina
UPF 30+

Climatic™ 94% Polyamide, 6% Elastane, very durable plain weft stretch woven, 173 g/m², bluesign® approved
FlexAble™46% Polyamide 46% Polyester 8% Elastane, very durable, 4-way stretch double weave reinforcement fabric, 240 g/m², bluesign® approved
Reinforcement fabric: 500D 100% Polyamide, durable and strong canvas reinforcement weave with a PU coating, 219 g/m²
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Turbukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!