Scramble BIB Shorts - ID: A006791

HaglöfsScramble BIB Shorts

Størrelseguide Mer info

Mer om Scramble BIB Shorts fra Haglöfs

Haglöfs utviklet Scramble Bib Short spesielt for eventyrere på to hjul. Med kvinne- og manns-chamois fra en leverandør i verdensklassen, er den ergonomisk designet med stretch som gir støtte og komfort. Ergonomisk passform og tillaging for forbedret form og passform
Stoff som kan strekkes to veier for bevegelsesfrihet
Nettingstoff i det høye livet for bedre ventilasjon
Flatlock-sømmer over det hele pluss forskyvning av sømmer slik at de ikke gnager
Silikongrep nederst på buksebeina for å forhindre at lårene kryper opp
Refleksdetaljer foran og bak

CHAMOIS FUNKSJONER:
Utviklet av det italienske Dolomiti, en av verdens ledende leverandør av sykkel-chamois. Disse leveres spesifikt for damer og herrer og de gir ekstra komfort gjennom materialsammensetningen og formen
Skum med flere tettheter velges ut og plasseres for å gi støtdemping og støtte. Dette demper støteffekten og gjør det mulig for puten å utvide seg til kontakt med hver av pedalene for å redusere fiksjon, irritasjon og gnaging
skummet og det øverste laget er perforert for bedre ventilering.

80% Polyamide, 20% Elastane, highly flexible 4-way stretch warp knit
fabric, 190 g/m², bluesign® approved
75% Polyamide, 25% Elastane, 4-way stretch double knit fabric with
a structured back for enhanced moisture management, 190 g/m²,
bluesign® approved
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Løpeshorts

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!