Skrå 26 - ID: 338002

HaglöfsSkrå 26

Mer info

Mer om Skrå 26 fra Haglöfs

Stabil, romslig og minimalistisk ryggsekk spesielt utformet for løypekjøring. Med plass til alt du trenger for en heldagsekspedisjon og rom som er uavhengig tilgjengelige til sikkerhetsutstyret. To forskjellige festealternativer for skiene, diagonalt og A-ramme. Specifikasjoner for Skrå 26:
 • Skibæring i A-ramme der sidestroppene også komprimerer sekken.Holder ski som er opp til 150 mm brede
 • Diagonal skibæring med skistropper som kan skjules, foran
 • Hovedrommet er tilgjengelig fra baksiden og fra frontpanelet
 • Et 4 mm tykt rammeverk gir stabilitet til sekken og gjør at den ikkefaller sammen når du åpner bakpanelet
 • Seletøy, bakpanel og hoftebelte i snøavvisende materiale
 • Hoftebelte i full lengde med lommer med glidelås
 • Kompatibelt med hydreringssystem
 • Isolert slangehylse på skulderstroppen
 • Sikkerhetsfløyte på bryststroppen
 • Separat rom til snøsikkerhetsutstyr foran
 • Lomme til briller som er fôret med fleece, på innsiden av rommet
 • Mykt polstret frontpanel for å forhindre friksjon mellom skiene og spadenog proben
 • Utstyrslomme med enkel tilgang på frontpanelet
 • Innvendig lomme med nøkkelholder
 • Vekt: 1300 g
 • 26L
Egenskaper for Skrå 26:
Yttermål cirka (b x d x h): 57x28x33 cm
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Skiryggsekk

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!