Stuga 3-in-1 Jacket Men's - ID: A079944

HaglöfsStuga 3-in-1 Jacket Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Stuga 3-in-1 Jacket Men's fra Haglöfs

Når vekslende vær får deg til å lure på hvilke klær du skal velge, tar du bare med deg denne 3-i-1-jakken og kommer deg av gårde. Ytterjakken er laget av vårt PROOF™-materiale i to lag med en resirkulert utside for pustende vind- og regnbeskyttelse, mens innerjakken er laget av isolerende Polartec®-pilémateriale med myk velur foran. Hver jakke er helt funksjonell alene, også de dedikerte lommene. Bruk dem sammen eller hver for seg for optimal fleksibilitet i ethvert utendørsmiljø.
 • 3-i-1-konstruksjon – bruk den på tre forskjellige måter
 • Ytterjakke laget av PROOF™ i to lag med resirkulert yttermateriale - et lett og pustende materiale som er vind- og vanntett (10/10) samt fluorkarbonfritt
 • Ytterjakken har justerbar hette og er justerbar ved håndledd og i nederkant
 • Innerjakke laget av mykt og isolerende Polartec®-pilémateriale
 • To lommer på både inner- og ytterjakken

Materiale:
Ytterjakken: 100 % Polyester 
Innerjakke: Polyester
Egenskaper for Stuga 3-in-1 Jacket Men's:
Materialer indre jakke: Polyester
Bærekraft: Bluesign
Vanntett: Ja
Membran: PROOF™
Vekt: 800 g
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Ja
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle 3-i-1 Jakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!