Vassi Gore-Tex Pro Pant Women's (2020) - ID: A065485

HaglöfsVassi Gore-Tex Pro Pant Women's (2020)

Størrelseguide Mer info

Mer om Vassi Gore-Tex Pro Pant Women's (2020) fra Haglöfs

Vassi Gore-Tex Pro Pant fra Haglöfs er laget for den dedikerte offpist-skikjøreren. Den nyeste generasjonen GORE-TEX® Pro er brukt for å konstruere en svært beskyttende, pålitelig og pustende bekledning som beskytter – en veldig slitesterk skibukse som kan gi deg spennende opplevelser i dyp pudder. Med en høy, komfortabel midje med bukseseler, hel sideventilasjon, RECCO®-reflektor, tøff forsterkning som bidrar til at utstyret ditt holder lenger og praktiske lommer. Damestørrelser.
 • Laget i 40D GORE-TEX Pro – svært pustende og gir overlegen vind- og vanntetthet  
 • Artikulerte knær og full sideventilasjon med vannavvisende toveisglidelåser
 • Justeringsstropper med borrelås ved ankler
 • To lommer med glidelås og belg, og nettingløkke til transceiver
 • RECCO®-reflektor
 • Forsterket vrist og innvendige gamasjer med gummigrep og justering
 • Høy midje for å holde snøen ute, med integrerte bukseseler for en perfekt passform
 • Gylf med glidelås under en beskyttende klaff
 • Elastisk panel i ryggen for ekstra komfort og fukthåndtering

Materialer: GORE-TEX Pro, svært pustende, tre lag, 100% polyamid, 40D delvis matt, dobbelt ripstop-vevd utside laminert til en ePTFE-membran og en løsningsfarget innside i netting, 113 g/m², Bluesign®-godkjent.
Forsterkningsvev: 76% polyamid, 24% aramid, kraftig polyamid med en krystallvæske-polymer med ekstrem styrke og modul, i tillegg til god slitestyrke, 245 g/m².
Blank
Egenskaper for Vassi Gore-Tex Pro Pant Women's (2020):
Hovedmateriale: Syntetisk
Bærekraft: Bluesign
Justering nederst på beinet: Ja
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Polstring: Upolstret
Membranteknikk: 3-lags
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 28 000 mm
Innebygd Recco: Ja
Bib: Nei
Bukseseler: Ja
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Skibukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!