Vassi Q Jacket Limited - ID: 6014892FJ

HaglöfsVassi Q Jacket Limited

Størrelseguide Mer info

Mer om Vassi Q Jacket Limited fra Haglöfs

Limited Edition! Exklusiv! Haglöfs Vassi Q Jacket Limited är vattentät, slitstark & snygg. Och som sagt: endast i begränsad upplaga. Ett måste för varje friåkare.

 

 

Haglöfs Vassi Q Jacket Limited är extra allt. I Limited Edition eller som vi svenskar säger: begränsad upplaga. Här har Haglöfs samlat all sin erfarenhet och kunskap i ett och samma plagg. Exklusivt, hållbart, tåligt och framför allt riktigt snyggt! 3-lagers Gore-Tex® 3-Lager Pro och fullt tejpade sömmar säkrar att du håller dig torr. Vassi är designad i samarbete med professionella skidåkare för maximal rörelsefrihet och funktion vid friåkning. Jackan har god andningsförmåga samtidigt som den är vattentät. Jackans axel, ärm och huvudpartier är tillverkat i ett stretchmaterial för ökad rörlighet och jackan är DWR-behandlad för bättre vattenavstötande förmåga. 

 

Egenskaper för Haglöfs Vassi Q Jacket Limited:

 

 • Vikt: 700 g (M)
 • 3-vägsjusterbar huva med trådskärm som passar över hjälm
 • Tejpade sömmar med Gore-Tex® micro tape
 • Vattenresistent tvåvägsblixtlås med vindslå och hakskydd
 • Två ventilationsöppningar framtill med åtkomst till innerfickor
 • Två nedre bälgfickor med lock
 • En bälgficka på ärmen och en på bröstet med vattenresistenta dragkedjor
 • Innerfickor i mesh och en ficka med blixtlås och sladdingång
 • Goggle wipe på elastiskt band
 • Löstagbar snökjol i stretchmaterial med silikongrepp, bälteshällor och blixtlås för att fästas ihop med Vassi Pant
 • Förböjda ärmar med kardborrjustering och bälgfunktion
 • Dragsko nedtill som kan justeras med en hand
 • Material: Skaltyg 100% Polyamid Gore-Tex® 3-Lager Pro. Stretchtyg 94% Polyamid 6% Elastan Gore-Tex® 3-Layer Pro

 

 

 

Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!