Women's Ängd 60 - ID: A059813

HaglöfsWomen's Ängd 60

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Ängd 60 fra Haglöfs

Perfekt for eventyr dypt inn i villmarken, og en god reisekamerat. Ängd 60 fra Haglöfs har massevis av funksjoner, plass til alt du trenger og er Haglöfs mest velutstyrte ryggsekk, spesialdesignet for kvinner. Smart lagring og romslige rom gir masse plass til alt utstyret ditt, og en stor åpning i front gir deg enkel tilgang. Den har mange forskjellige lommer for å holde orden på utstyret ditt, den har masse funksjoner, og den er utstyrt med vårt oppdaterte Instant W+ justerbare bæresystem.
 • Justerbart Instant W+™-system: gir meget god støtte med ekstra polstring for komfort på lange turer. Utviklet for kvinner.
 • Justerbar overkroppslengde (43–55 cm)
 • Tilgjengelig i størrelse S/M og M/L på bæresystemet
 • Frontpanelåpning i full størrelse med glidelås, gir enkel tilgang til hovedrommet
 • Avtakbar romdeler i hovedrommet
 • Flytende lokk: kan tas av og gjøres om til en liten dagstursekk for kortere turer
 • Én hoftelomme
 • To store sidelommer
 • To store frontlommer
 • Snølås med 1-Motion-åpningssystem for rask og enkel åpning
 • Kraftig håndtak på forsiden for enkel pakking og bæring
 • Stor, elastisk lomme foran på erme
 • Vinklede flaskeholdere med fingerveiledende hemper
 • Doble fester til isøkser/gåstaver
 • Regntrekk – oppbevares i et separat rom nederst i ryggsekken

Materialer: 500D ATY Oxford-polyamid, Bluesign®-godkjent. 600D Oxford-polyester, Bluesign®-godkjent.
Egenskaper for Women's Ängd 60:
Kjønn: Dame
Pakkevolum: 60 L
Vekt: 2420 g
Hoftebelte: Ja
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Ja
Snølås: Ja
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Nei
Toppåpning: Fast topplokk
Frontåpning: Ja
Bunnåpning: Nei
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Ja
Haglöfs grunnlegger Wiktor Haglöf vokste opp omgitt av fantastisk nordisk natur. Men det bistre været gjorde det ofte vanskelig å nyte det å være utendørs. Det var derfor han allerede i 1914 laget sin første ryggsekk – for å gjøre livet utendørs litt behageligere. I dag er det selskapet han en gang grunnla et av verdens ledende varemerker innen fritidsklær, sko og ryggsekker, produkter som inspirerer til å være ute, uansett vær.

Mer fra Haglöfs

Vis alle Tursekker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Haglöfs arbeider med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsetning til ’fast fashion’. Vårt mål er alltid å lage det beste og minst miljøbelastende produktet ved å redusere ressursforbruket, arbeide for lang levetid på produktet, arbeide for anstendige arbeidsvilkår og velge bort skadelige kjemikalier. Vi guides av SDGs globale mål for bærekraftig utvikling”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større bevissthet om bærekraft merkes med "Take Care" for å gjøre det lett for forbrukerne å finne de enda mer bærekraftige alternativene. Målet er at 90% av alle produkter fra Haglöfs skal være Take Care-produkter innen år 2020; noe som innebærer at de er produsert med bluesign®-godkjente materialer, av gjenvunnet eller biobasert råvare eller fremstilt med organisk bomull eller lær med mindre miljøbelastning fra Leather Working Group. For tiden er størstedelen av produktene Take Care-produkter.

  Haglöfs arbeider aktivt med miljøspørsmål slik som å begrense utslipp av mikroplast, å finne alternative kjemikalier med mindre miljøbelastning og økt sporbarhet, både internt, men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet innen European Outdoor Group/EOG, samt i en rekke ulike forskningsprosjekter. Vi har som mål å utfase fluorkarboner i impregnering innen år 2020 og allerede nå er over 80% av kolleksjonen fluorkarbonfri. Haglöfs bruker ingen antibakterielle midler i sine klær. Kun økologisk bomull brukes. CO2-kompensasjon gjøres for alle tjenestereiser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: All merinoull som brukes er fri for mulesing. Haglöfs bruker utelukkende RDS-sertifisert dun (Responsible Down Standard), og som også er bluesign®-sertifisert og fluorkarbonfritt. Dunet er alltid et biprodukt til kjøttproduksjon, og levendeplukking og tvangsfôring er strengt forbudt. Haglöfs har et system med en nummerserie sydd inn i samtlige dunprodukter for å kunne spore dunets opphav. Kun lær fra Leather Working Group-reviderte garverier brukes, noe som garanterer et mindre miljøavtrykk. Haglöfs er et pelsfritt selskap.

  Etikk: Haglöfs personale besøker produserende fabrikker hvert år. Haglöfs arbeider også med Fair Wear Foundation (FWF) som foretar kontroller ute på fabrikkene; som krever stadig forbedringsarbeid, en konstant streben etter en levelig lønn (det vil si langt mer enn minstelønnen!) og retten til fagorganisering. Størstedelen av fabrikkene er kontrollert av FWF, og arbeidet fortsetter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!