Hanwag

-
Hanwag er et tysk foretak med røtter i Bayern ved foten av Alpene. De lager høykvalitative sko og støvler for alle mulige slags utendørsaktiviteter. Foretaket er døpt etter dets gründer Hans Wagner. Sidens starten i 1921 har Hanwag forsynt motebevisste, men også aktive friluftsmennesker med solide, flotte og pålitelige sko og støvler.

Hanwag

(54 varer)

Sko av miljøvennlig materiale

Hanwags filosofi grunner i holdbarhet og det å ha en miljømessig holdbar produksjonsprosess. Produkter laget av miljøvennlige materialer er i fokus. Så vel verden som vi lever i og skoene som vi vandrer i, skal fortsatt kunne finnes om hundre år, og derfor er det ekstra viktig med holdbarhet i alle prosesser når det kommer til produksjonen. Disse tankene preger alt fra hvordan Hanwag transporterer sine sko, til hvilke materialer de bruker.


Kjøp dine Hanwag-støvler hos Outnorth

Ta en titt på vårt utvalg av støvler og sko fra Hanwag og legg deretter inn bestillingen din direkte fra Outnorth. Vi tror at Hanwags høye kvalitet ikke vil skuffe deg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!