Helinox

-
Helinox er ledende i verden innen teknologisk avansert, ultralett utstyrt for utendørseventyr. Helinox er det naturlige førstevalget for profesjonelle og erfarne turgåere verden rundt, og hos Outnorth finner du det beste som Helinox har å tilby.

Helinox

(18 varer)

Chair one

Et populært produkt fra Helinox er Chair one, en portabel stol som veier minimalt og gir maksimal komfort. Stolen kan rulles sammen og stappe ned i ryggsekken, veier kun 850 gram og er utrolig komfortabel. Den er et must for syklister, haikere, campere og friluftentusiaster. Du slipper å sitte på stokker, steiner eller gress. Med Chair One i ryggsekken er du alltid klar for en pause.

Forskjellige produkter til forskjellige anledninger

I sortimentet fra Helinox finner du flere forskjellige smarte produkter for et aktivt liv. Sjekk ut Table One som pakkes ned i en smart pose og er enkel å montere. Det perfekte bordet å ta med på fjelltur eller når du befinner deg på en campingplass.

Gjør turen lettere med gåstaver fra Helinox. Praktiske staver som kan felles sammen og gjøres kompakte slik at du enkelt kan oppbevare de i ryggsekken når du ikke vil bruke dem.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!