Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Helinox er ledende i verden innen teknologisk avansert, ultralett utstyrt for utendørseventyr. Helinox er det naturlige førstevalget for profesjonelle og erfarne turgåere verden rundt, og hos Outnorth finner du det beste som Helinox har å tilby.

Chair one

Et populært produkt fra Helinox er Chair one, en portabel stol som veier minimalt og gir maksimal komfort. Stolen kan rulles sammen og stappe ned i ryggsekken, veier kun 850 gram og er utrolig komfortabel. Den er et must for syklister, haikere, campere og friluftentusiaster. Du slipper å sitte på stokker, steiner eller gress. Med Chair One i ryggsekken er du alltid klar for en pause.

Forskjellige produkter til forskjellige anledninger

I sortimentet fra Helinox finner du flere forskjellige smarte produkter for et aktivt liv. Sjekk ut Table One som pakkes ned i en smart pose og er enkel å montere. Det perfekte bordet å ta med på fjelltur eller når du befinner deg på en campingplass.

Gjør turen lettere med gåstaver fra Helinox. Praktiske staver som kan felles sammen og gjøres kompakte slik at du enkelt kan oppbevare de i ryggsekken når du ikke vil bruke dem.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!