Harrå Hybrid Set Men - ID: Harra_Hybrid_Set_Men

HellnerHarrå Hybrid Set Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Harrå Hybrid Set Men fra Hellner

Harrå Hybrid Set Men fra Hellner er et sett med treningsjakke og bukse til menn.
Harrå Hybrid Jacket Men

Harrå Hybrid Jacket Men fra Hellner er en treningsjakke for herrer laget av et elastisk ytterstoff som gir deg optimal bevegelsesfrihet. Innvendig finnes det et varmende meshfôr som effektivt transporterer bort fuktighet og holder deg tørr under intensiv trening året rundt.

Harrå Hybrid Jacket Men er impregnert med Bionic Finish Eco, som sørger for at vannet som havner på jakken, perler seg og renner av. Etter å ha brukt jakken en stund kan du se at vannet ikke lenger perler seg, og da kan du prøve å tørke jakken i en tørketrommel på lav varme for å få tilbake impregneringens egenskaper. Dersom det ikke virker, er det mulig at jakken må impregneres på nytt.
•Meshpaneler under armene for økt ventilasjon og bevegelsesfrihet
•Meshfôret krage gir en myk følelse mot huden og bidrar med ekstra varme
•Reflekser både foran og bak
•Snøring nederst for å justere passformen og hindre at kald luft trenger seg inn
•Elastisk kantbånd i ermelinningen
•To lommer foran med glidelås


Yttertøy: 88 % polyester, 12 % elastan
Fôr: 93 % polyester, 7 % elastan

Harrå Hybrid Pant Men

Harrå Hybrid Pant Men fra Hellner er varmende treningsbukser for herrer, med vannavvisende forside og elastisk strikket stoff over baksiden av låret og leggen for maksimal bevegelsesfrihet. Innsiden er børstet over baken og lårene for ekstra varme der det trengs mest under kjølige løpeturer.

Harrå Hybrid Pant Men er impregnert med Bionic Finish Eco, som sørger for at vannet som havner på forsiden av buksene, perler seg og renner av. Etter å ha brukt buksen en stund kan du se at vannet ikke lenger perler seg, og da kan du prøve å tørke buksen i en tørketrommel på lav varme for å få tilbake impregneringens egenskaper. Dersom det ikke virker, er det mulig at buksen må impregneres på nytt.
•Løs passform øverst og stram nederst
•Meshpaneler nederst på ryggen for økt ventilasjon
•Reflekterende glidelåser nederst på benet
•Gummierte tråder på innsiden av bukselinningen som holder buksene på plass under trening
•Lommer med skjult glidelås

Materiale: 88 % polyester, 12 % elastan
Egenskaper for Harrå Hybrid Set Men:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Nei
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Reflekser: Ja
Gjennom sin lange karriere har Marcus Hellner vist at mental styrke kan ta deg langt. Et plagg fra oss øker ikke automatisk din VO2 maks, men vi vil hevde at du kler deg i plagg som gjør at du kommer deg ut og får deg til å gjøre jobben. Kle deg med et mindset som tar deg forbi hverdagens unnskyldninger! Talker or Doer - which one are you?

Mer fra Hellner

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!