Mustavaara Tights Women - ID: A060236

HellnerMustavaara Tights Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Mustavaara Tights Women fra Hellner

Mustavaara Tights Women fra Hellner er treningstights for damer, laget av et elastisk materiale for høy bevegelsesfrihet og bred strikk i livet som sørger for at tightsen sitter sikkert på plass under løping eller andre intensive treningsformer. Tightsen har mesh i kneet for ekstra ventilasjon og effektiv regulering av kroppstemperaturen. En baklomme med glidelås og en lomme på høyre side lar deg ta med mobiltelefon og nøkler. Reflekterende detaljer øker synligheten din under mørke treningsøkter. Materiale: 90 % polyester, 10 % elastan
Egenskaper for Mustavaara Tights Women:
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst på beinet: Nei
Beinlengde: Full Length
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Polstring: Upolstret
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Gradert kompresjon: Nei
Gjennom sin lange karriere har Marcus Hellner vist at mental styrke kan ta deg langt. Et plagg fra oss øker ikke automatisk din VO2 maks, men vi vil hevde at du kler deg i plagg som gjør at du kommer deg ut og får deg til å gjøre jobben. Kle deg med et mindset som tar deg forbi hverdagens unnskyldninger! Talker or Doer - which one are you?

Mer fra Hellner

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!