Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Sarkas Wool Seamless Bra Women - ID: PL11224

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

HellnerSarkas Wool Seamless Bra Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Sarkas Wool Seamless Bra Women fra Hellner

Sarkas Wool Seamless Bra Women fra Hellner er en myk og behagelig sports-BH for damer. BH-en er konstruert i en sømløs design for å minimere risikoen for agner, og er laget i en myk blanding av merinoull og nylon som varmes komfortabelt mens du holder deg tørr. Bryterryggen er mesh strikket for ekstra ventilasjon og lar deg bevege deg fritt. Det brede båndet under bysten gir behagelig støtte og i koppene er det avtagbare innslag for enkel polstring og form. Sarkas Wool Seamless Bra Women passer best til medium- og lavintensitetsaktiviteter som fotturer, sykling, ski og mer.
  • Sømløs design
  • Mulesing-fri merinoull
  • Wrestler back
  • Flyttbare belastninger i elveblestene
  • Best egnet for medium- og lavintensitetsaktiviteter

Materiale: 80 % ull, 14 % nylon, 6 % elastan
Egenskaper for Sarkas Wool Seamless Bra Women:
Passform: Smalt
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Mulesingfri ull: Ja
Støtte: Lav
Vekt: 116 g
Kompresjon: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Gjennom sin lange karriere har Marcus Hellner vist at mental styrke kan ta deg langt. Et plagg fra oss øker ikke automatisk din VO2 maks, men vi vil hevde at du kler deg i plagg som gjør at du kommer deg ut og får deg til å gjøre jobben. Kle deg med et mindset som tar deg forbi hverdagens unnskyldninger! Talker or Doer - which one are you?

Mer fra Hellner

Vis alle Undertøy

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!