Suola XC Set 2.0 Women - ID: suola_xc_set_women

HellnerSuola XC Set 2.0 Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Suola XC Set 2.0 Women fra Hellner

Suola XC Set 2.0 Women fra Hellner er et sett med treningsjakke og treningsbukse som er perfekt for langrenn. Damestørrelser.
Suola XC Jacket 2.0 Women
Suola XC Jacket 2.0 Women fra Hellner er en lett treningsjakke for damer, med vannavvisende overflate og mesh i ryggen for ekstra ventilasjon under intense økter i langrennsløypa. Jakken har to lommer med glidelås, elastisk linning i ermeenden og reflekser på både ryggen og bak på ermene samt en reflekterende logo på brystet slik at du også kan trene i mørket.

Hovedmateriale: 100% Polyester.
Detaljstoff 1: 85% Polyester, 15%
Elastan.
Detaljstoff 2: 88% Polyester, 12% Elastan.


Suola XC Pants 2.0 Women
Materiale: 100% Polyester.
Egenskaper for Suola XC Set 2.0 Women:
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Nei
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Reflekser: Ja
Gjennom sin lange karriere har Marcus Hellner vist at mental styrke kan ta deg langt. Et plagg fra oss øker ikke automatisk din VO2 maks, men vi vil hevde at du kler deg i plagg som gjør at du kommer deg ut og får deg til å gjøre jobben. Kle deg med et mindset som tar deg forbi hverdagens unnskyldninger! Talker or Doer - which one are you?

Mer fra Hellner

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!