Helly Hansen

(197 varer)
Helly Hansen er kjent for mange som produsent av fjell og turbekledning, flytevester, regntøy og seilbekledning. Moderne tekstiler, og lang erfaring gir den unike HH kvaliteten. Du kan se HH produktene i TV serien «Alt for Norge» som går på TVNorge.

Helly Hansen er kjent for mange som produsent av fjell og turbekledning, flytevester, regntøy og seilbekledning. Moderne tekstiler, og lang erfaring gir den unike HH kvaliteten. Du kan se HH produktene i TV serien «Alt for Norge» som går på TVNorge.

Helly Hansen

Historien om Helly Hansen begynte i 1877. Den norske kapteinen Helly Juell Hansen og hans kone Maren Margarethe begynte å produsere oljehyrer, som jakker, bukser, sydvester og presenninger, laget av grovt lin innsatt i linolje. Deres produkter ble tatt godt i mot og i løpet av de første fem årene solgte de omtrent 10 000 stykker.

I løpet av 1900-tallet gjorde Helly Hansen flere gjennombrudd innen flerlagsprinsippet. Et tynt lag av gjennomsiktig PVC-plast ble sydd inn i de vanntette frakkene noe som tok over for de oljebaserte ytterklærne for utendørsbruk. Med en produksjon på 30 000 frakker i måneden var suksessen nesten umiddelbar.

Helly Hansen Fleece

Helly Hansen utviklet forgjengeren til fleecen, Fiberpile, som ble til i 1961 og som ble videreutviklet gjennom de neste 50 årene. Dette nye isolasjonslaget var varmt, lett og hurtigtørkende, og perfekt å bære under beskyttende lag. Det beskyttet også mot snø og regn og forblir svært holdbart og varmt selv etter mange vasker. Det fungerte som en naturlig videreføring av flerlagsprinsippet som startet lenge før. Historien om flerlagsprinsippet ble avsluttet på 1970-tallet, med utviklingen av LIFA. Materialet som ble brukt i LIFA holder huden tørr og varm ved å presse fuktighet bort fra kroppen. Dette gjør det til det ideelle baselaget for utendørsbruk samt som arbeidsklær. Den siste generasjonen av LIFA benyttes fortsatt i undertøyet deres i dag.

Helly Hansen Outdoor

I dag er Helly Hansen like forbundet med friluftsliv som med arbeidsklær. Utvalget deres av mellomlag og undertøy er like populære hos seilere som hos skiløpere. Skal du satse på funksjonsklær av høy kvalitet, bør du sjekke ut Helly Hansen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!