Helly Hansen Jakker

(42 varer)

Helly Hansen har en lang tradisjon med å holde oss varme og tørre, noe som merkes når man ser på utvalget deres av jakker. Helly Hansens jakker holder ypperste kvalitet med god passform og høy kvalitet på alle materialer. Utvalget deres av forskjellige modeller er stort. Helly Hansen har alt fra tynne fleece-jakker for svale høst/sommerkvelder, til tykke dunjakker for kalde vintre.

Helly Hansen Regnklær

Det var med regnklærne Helly Hansen fikk et navn. Deres galonklær holdt sjømann tørre og varme, og i dag har Helly Hansen regnklær til alle typer bruk. Trenger du en vind- og vanntett jakke til hverdags- eller friluftslivet, er Helly Hansen noe for deg. Helly Hansen regnklær puster godt. De er like gode på å holde regnet borte, som de er på ventilere ut fukt i form av svette.

Helly Hansen Vinterjakker

Når vinteren kommer for fullt, er det godt med en skikkelig varm vinterjakke. Helly Hansen har en rekke fine vinterjakker å velge mellom. De har vinterjakker som er tilpasset en mildere vinter i byen, som tykkere dunjakker for streng kulde. De varmeste har Helly Hansen Primaloft-fôring som sørger for at du ikke fryser. Alle er også laget av vanntette tekstiler, og du holder deg tørr. Helly Hansens vinterjakker puster også godt slik at fukten ventileres bort. Fukt er noe som du vil unngå i kaldt klima.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!