Helly HansenMen's Lifa Underwear Set Stripe

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Lifa Underwear Set Stripe fra Helly Hansen

Helly Hansen M Lifa Underställ stripe er av Helly Hansens klassiske syntetsundertøy, som holder deg varm og tørr selv under de mest krevende forhold. Les mer om Helly Hansen M Lifa nedenfor.

HERREMODELL

 

Helly Hansen M Lifaundertøy stripe er Helly Hansens klassiske undertøy i Lifa kvalitet, som holder deg varm og tørr selv under de mest krevende forhold.

 

Helly Hansens Lifa® undertøystrøje er i smidig kvalitet som holder deg tørr selv under de mest intensive forholdene. Siden 1970 har Lifa undertøyet stadig blitt utviklet,  men de ordinære stripene er ikke blitt rørt ved. Flatlocksømmer og fleksible armekanter for å gi optimal komfort.

Helly Hansen er kjent for mange som produsent av fjell og turklær, flytevester, regntøy og seileklær. Moderne tekstiler, og lang erfaring gir den unike HH kvaliteten. Du kan se HH produktene i TV serien «Alt for Norge» som går på TVNorge.

Mer fra Helly Hansen

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!