Women's H2 Flow Jacket - ID: A005825

Helly HansenWomen's H2 Flow Jacket

Mer info

Mer om Women's H2 Flow Jacket fra Helly Hansen

Dette er kanskje det mest banebrytende mellomlagsplagget siden Helly Hansen oppfant verdens første fleece i 1960. Fleecejakken H2®Flow i damemodell forener ulike materialer i en unik konstruksjon gir optimal kvalitet. Noen nøkkelord for denne jakken er lett, luftsirkulasjon, mekanisk ventilering og enestående isolering.EGENSKAPER200 g børstet Polartec®-fleece i hoveddelen, med luftlommeperforeringSkallmateriale i polyester låser varmen inni luftlommeneGlidelåser foran for mekanisk ventilasjon og bedre luftsirkulasjonÅpen mesh på innsiden lar luften flyte mellom luftlommene og kroppen under aktiviteter med høy intensitet.

Spesifikasjoner:

 

  • 200 g børstet Polartec®-fleece i hoveddelen, med luftlommeperforering
  • Skallmateriale i polyester låser varmen inni luftlommene
  • Glidelåser foran for mekanisk ventilasjon og bedre luftsirkulasjon
  • Åpen mesh på innsiden lar luften flyte mellom luftlommene og kroppen under aktiviteter med høy intensitet. 

 

Helly Hansen er kjent for mange som produsent av fjell og turklær, flytevester, regntøy og seileklær. Moderne tekstiler, og lang erfaring gir den unike HH kvaliteten. Du kan se HH produktene i TV serien «Alt for Norge» som går på TVNorge.

Mer fra Helly Hansen

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!