Herreklær

(7328 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

På Outnorth finner du et bredt utvalg av herreklær på nettet som holder til eventyr, trening og friluftsliv. Du finner for eksempel merker som Fjällräven, Haglöfs, The North Face og Peak Performance.

Herreklær til friluftsliv – komplett utstyr

Om du skal ut på eventyr, da trenger du klær du kan stole på – slitesterke klær som holder deg tørr og varm, som puster og som lar deg bevege deg fritt. Uansett om du skal bestige et fjell, ta en joggetur i skogen eller leke med barna i sandkassen når det regner. Hos Outnorth har vi alle herreklær som du trenger til utendørs eventyr, uansett vær.

Herrejakker – flere lag eller en varmere jakke?

Det som avgjør valget av jakke er aktivitet og temperatur, hva skal du gjøre når du har på deg jakken og hvilke temperaturer forventer du deg? Basisplagget blant jakker er skalljakken. En god skalljakke er vindavvisende, vanntett og har en god pusteevne – noe som gjør at du kan bruke den i alt mulig vær og til de fleste aktiviteter. I varmere klima kan du ha den over en tynn genser eller t-skjorte. Trenger du mer varme kan du ha flere lag under den, for eksempel en varmende mellomlagsjakke eller fleece. På denne måten får du beskyttelse mot regn og vind samtidig som at det er enkelt å kontrollere hvor mye varme du trenger gjennom å ta av eller kneppe opp visse lag. Sjekk ut det brede utvalget av skalljakker her.

Vet du med deg selv at du kommer til å være ute i kaldt vær, for eksempel i skibakken? Da kan du heller satse på en varmere

jakke med en gang. Hos Outnorth finner du varme jakker som holder deg tørr og varm i kaldt vær, lette dunjakker som du enkelt kan pakke med deg eller skijakker som gir deg både varme og bevegelsesfrihet i trekket.

Herrebukser som tåler vær og vind

Buksene dine blir utsatt for mye når du er ute og egner deg til friluftslivet. Av og til kan det være du vil sitte på en ujevn stubbe. Noen ganger setter du deg på kne for å se på noe på bakken. Du går kanskje gjennom høyt og vått gress som gjør buksene bløte. Samtidig så er du ofte rundt og beveger mye på deg, slik at du får opp varmen i kroppen – derfor blir ventilasjonen veldig viktig. I det brede utvalget vårt av herrebukser finner du friluftsbukser med polstrede knær og rumper, ekstra ventilasjon og samtidig er de vind- og vannavstøtende. Blir de våte tørker de dessuten også mye raskere enn bukser som kun er laget av bomull.

Trenger du bukser som tåler øsregn, sterk vind, utendørstrening eller en dag i skibakken? Da har vi på Outnorth regnbukser, skallbukser, treningsbukser eller skibukser i ulike prisklasser også.

Mellomlag og det underste laget

For å være fullt utstyrt for ethvert eventyr, så holder det ikke bare med jakker og bukser. Du vil ha de varmende lagene nærmere kroppen og de skal helst puste godt og transportere bort fukt fra huden. Alt etter værmeldingen og hvilken aktivitet du driver med, så er det nødvendig med ulike mengder mellomlag og ulike varmeegenskaper. Hos oss på Outnorth finner du alt fra ullundertøy til herlige trøyer og skjorter man kan ha under ytterklærne, som mellomlag eller helt inntil kroppen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!