Herrebukser

(826 varer)

Rett bukser kan være avgjørende for å få en god opplevelse, uansett om du skal ut på tur, trene eller stå på ski. Hos Outnorth finner du derfor bukser til alle tenkelige bruksområder, uansett om du trenger et par friluftsbukser til fotturen eller noen slitesterke skibukser til vinteren.

Bukser til enhver situasjon

Når det kommer til friluftsliv og trening, så finnes det et uendelig antall bukser å velge mellom. Visse av dem er laget for å holde deg tørr i vått vær, mens andre puster og passer bedre til sommerutfluktene. Til treningen trenger man bukser med god passform og til skituren må buksene kunne holde deg varm, uten å hindre deg fra å bevege deg fritt. Uansett hvilken type bukser du er på let etter, så finner du dem her hos oss.

Viktig å tenke på når du velger bukser

Det første du må tenke på er hva du skal bruke buksene til. Skal du for eksempel ut på tur til sommeren og trenger slitesterke bukser du kan ha på deg i skogen? Eller leter du etter noen fine hverdagsbukser du kan ha på deg på jobb? Du har kanskje barn og trenger et par regnbukser du kan dra på deg når dere skal ut og leke i all slags vær.


Når du har tenkt nøye gjennom hva du skal bruke buksene til, så er det viktig å tenke på de ulike funksjonene du synes er viktigst. Må buksene være vanntette? Skal de puste og være slitesterke? Er det viktig at de holder på varmen? Eller må du ha mye bevegelsesfrihet til trening eller løping? Outnorth har noe for alle behov. Velg mellom:

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær

Her oppe i Norden har vi et veldig skiftende vær og det blir ofte veldig vått, både på våren, høsten og vinteren. Derfor er det viktig å ha praktiske regnklær til herre i garderoben. For aktive menn er det helt enkelt ikke nok med bare en regnjakke, man burde komplettere det hele med et par regnbukser også. Vi har praktiske regnsett til herre av høy kvalitet fra kjente varemerker som Urberg og Didriksons. Fyll garderoben med det utstyret som trengs for å kunne nyte den fantastiske norske naturen vi har.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!