Herrejakker

(1988 varer)

Er du på jakt etter en ny jakke til vinterferien i skibakken? Trenger du en dunjakke til den noe kaldere årstiden, eller leter du etter en tynn og god vårjakke? Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike herrejakker fra velkjente merker som Didriksons, The North Face og Peak Performance.

Herrejakker til alle anledninger og årstider

Jakken er et viktig basisplagg som vi nordmenn må ha i garderoben og det norske klimaet krever også at man har flere forskjellige jakker med ulike egenskaper - slik at du har beskyttelse mot alt værgudene kan tenke seg å kaste mot deg. Det kan være alt fra kraftige vind- og vanntette jakker og varme fleecejakker til tynnere og svalere fritidsjakker og praktiske regnjakker. Uansett hvilken type jakke du leter etter, så finner du den garantert hos oss. Velg blant:

Viktig å tenke på når du velger jakke

Det finnes utrolig mange typer jakker, så hvilken skal man velge? En jakke kan for eksempel være mer allround i designet, dermed blir den mer fleksibel og kan passe til flere bruksområder. Eller så kan jakken være utrustet med funksjoner som oppfyller mer spesifikke krav.

Før du kjøper ny jakke, så anbefaler vi at du tenker gjennom hva jakken skal brukes til. Leter du for eksempel etter en varm vinterjakke kan du tenke gjennom i hvilke situasjoner du kommer til å bruke den. Kommer du til å bruke den fremst til hverdags, kanskje til og fra jobb? Tar du den på deg når barna vil ut og leke i snøen? Eller skal den kunne stå imot kulden når du er på ferie i fjellet?

Alt etter hva ditt behov er, så passer forskjellige funksjoner på jakkene til ulike situasjoner. Skal for eksempel jakken være vann- og vindtett? Flere jakker er utrustet med materiale som beskytter mot vær og vind. Denne typen beskyttelse finner man selvsagt på regnjakker, men tynne jakker, ulike skalljakker og kraftigere vinterjakker kan også være utrustet med en membran som gjør dem vanntette for eksempel.

Er det viktig at jakken holder på varmen? Da skal du satse på en fôret jakke, alternativt en skalljakke som kombineres med et mellomlag, for eksempel fleece. Da er det lettere å tilpasse klærne sine til ulike temperaturer.

Når du har et tydeligere bilde over bruken kan du enkelt ta hensyn til det som står i produktbeskrivelsene og på den måten finne den jakken som passer dine behov best.

Kompletter jakken med ullundertøy

For at det skal bli lettere å stå imot kaldere temperaturer, så er det herlig å ha skikkelig ullundertøy tilgjengelig. Flere lag er en effektiv måte å kle seg for ulike fritidsaktiviteter. Med denne metoden er det enkelt å gi kroppen litt ekstra varme ute i skibakken. Ta en titt på vårt utvalg av ullundertøy her.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!