Regnjakker Herre

(100 varer)

Regnjakker for herre er helt nødvendig i garderoben til enhver friluftsinteressert mann. Skal litt regn liksom få hindre deg i å gjøre det du vil? Eller skal du bli klissvåt og kald bare på grunn av litt nedbør? Nei, da bør du heller kjøpe en regnjakke fra Haglöfs, Tretorn, Urberg eller The North Face hos oss på Outnorth. I det brede sortimentet vårt finner du regnjakker og regnsett til herre for enhver smak, i ulike prisklasser og som passer for ulike aktiviteter.

Klimaet vårt utfordrer regnjakken

I vårt langstrakte land er det ikke alltid like lett å kle seg rett. Noen steder blåser det harde vinder, andre steder er det ofte fuktig i luften og det regner mye. Vi har dessuten også minusgrader store deler av året. Dette er derimot ikke hele bildet av været her til lands – i løpet av de varmere sommermånedene kan vi få veldig fint vær med mye sol, men også en hel del regn. Dette stiller høye krav til regnjakken, som helst skal kunne holde deg tørr uansett årstid og temperatur. Har du på deg regnjakken når det er varmt ute eller om du beveger mye på deg for å få opp varmen, så finnes det en risiko for at du begynner å svette. En jakke som er designet for å stenge ute regn og fukt, risikerer nemlig også å stenge inne svetten og dampen som kroppen din avgir når du svetter. Så en jakke som beskytter mot regn og fukt fra utsiden, kan også stenge inne fukten på innsiden av jakken, noe som leder til at du blir akkurat like våt og kald som hvis du ikke hadde noen regnjakke. Løsningen på dette problemet er å ha en jakke med en smart membran som kan puste, som for eksempel Gore-Tex og lignende. Membranen på disse jakkene er høyteknologisk nok til å være helt tett på utsiden, mens den slipper ut både fukt og damp/varm luft fra innsiden. Du finner mange slike jakker blandt regnjakkene våre, det er bare å lese produktbeskrivelsene for å finne den rette jakken for deg. Slike membraner er også veldig vanlige på skalljakker for herre.

Tenk derimot på at klærne du har på deg under jakken også må kunne håndtere fukt og varme på en fornuftig måte, slik at jakkens egenskaper ikke er helt forgjeves. Praktiske ullundertøy for herre gjør underverker for å transportere vekk frukten fra kroppen og holder deg varm og tørr. Andre mellomlag, som herregensere, bidrar til å holde deg tørr og varm når man holder på med aktiviteter som får en til å svette.

En enklere regnjakke for enklere situasjoner

All ære til membraner med gode pusteevner, men av og til trenger man bare en enkel regnjakke som holder skjorta tørr på vei til jobb. De høyteknologiske membranene fikser selvsagt den jobben, men de koster ofte litt mer og de har ofte en sporty stil som er mer tilpasset for vandring eller lignende utendørsaktiviteter. En enklere, mer stilren regnjakke er ofte laget i PU-materiale, er kanskje litt lenger og har knapper som man knepper igjen med. Vi har flere stilrene og enkle regnjakker i ulike farger, som dessuten også passer lommeboka og holder deg tørr når du er ute på søndagsturen eller tar deg til jobben. De enklere regnjakkene kan for eksempel ha ventilasjonshull under armene for å gjøre det lettere for kroppen å puste og svette, uten at du blir gjennomvåt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!