Herresko

(1541 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

Hos oss på Outnorth finner du et stort utvalg med herresko i flere ulike prisklasser og til forskjellige formål. Vi har blant annet tursko fra Salomon, mer hverdagslige tursko fra Timberland og komfortable sneakers fra Sketchers.

Herresko – hvilke typer må du ha?

Det er en selvfølge at alle trenger flere forskjellige sko – men om du skal oppdatere skohylla – hvilke herresko er det egentlig man behøver? Dette avhenger selvsagt av hva du pleier å sysselsette deg med. Om du har småbarn som elsker å være ute og leke i sølepytter kan et par gummistøvler være det som skiller hyggelig lek fra et mareritt med våte og kalde føtter. Det samme gjelder en hundeeier som ofte er ute og går i vått gress. For de som er mest ute i byen og går er det kanskje mer praktisk med et par fritidssko eller gåsko.

Tursko eller fjellsko

For de fleste besøkende her på Outnorth kan vi med sikkerhet si at det er helt nødvendig med en eller annen form for tursko eller fjellsko. Av og til trenger man flere par, siden ulike turer i varierende klima og på spesielle underlag kan stille ulike krav til skoene dine. På sommeren i norske skoger kan det passe fint med et par lavere hikingsko, for da får vanligvis bedre ventilasjon samtidig som du har en lettere sko på foten. Om du derimot skal ut og gå i fjellet, eller i snø på vinteren, kan sko med et høyere skaft være bedre for deg. Du får en varmere sko, men det viktigste av alt er at du støtter opp ankelen. Dette kan være uhyre viktig om du skal vandre på skarpe og løse steiner. Sjekk ut alle de forskjellige turskoene for herre her.

Hverdagssko

I tillegg til tursko, støvler eller løpesko, så må enhver garderobe også ha et par sko som fungerer til hverdagsbruk. Det kan være sko som du bruker til og fra jobb, som du går i sentrum med eller handler i. Hverdagslig bruk helt enkelt. Under de kaldere månedene på året kan et par stilrene boots eller vintersko være det rette valget. Sørg for at de sitter behagelig på foten. Ta en titt på det store utvalget vi har av hverdagstursko.

På sommeren trenger du nok noe bedre ventilasjon og da kan et par sneakers være helt perfekt. Med de dempede sålene og den gode pusteevnen har de en komfort som er vanskelig å slå. Men noen ganger krever situasjonen noen sko som er litt stiligere, helst uten å ofre komforten. Et par loafers eller komfortable skinnsko kan da være et bedre valg. Timberlands herresko er et populært valg for eksempel – de lager komfortable, praktiske og stilrene sko. Sjekk ut det brede sortimentet vårt av hverdagssko for herre her.

Ta vare på skoene dine

Vil du at skoene dine skal holde lenge og gjerne se ut som de er nye? Da er det viktig at du tar vare på dem på rett måte. Forskjellige typer materiale krever ulike former for impregnering og rengjøring. Under skotilbehør finner du alt du trenger for at skoene dine skal holde seg fine lenge!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!