Tursko Herre

(1 varer)

Vi på Outnorth tilbyr et bredt utvalg av tursko til herre for ulike formål og i alle mulige prisklasser. Blant våre tursko finner du varemerker som Blundstone, Timberland og Viking.

Finn rett tursko for dine behov

Når du skal gå til innkjøp av et par nye tursko til herre, så er det selvsagt viktig at du finner et par som passer til akkurat dine behov. Tenk over hvor og når du skal bruke turskoene dine. Leter du etter et par sko du kan bruke til hverdags når du skal på jobb eller går rundt i sentrum? Eller trenger du et par skikkelige sko som også kan klare lengre turer i naturen?

Når du har et tydeligere bilde av hva du trenger, så blir det også lettere å finne et par som passer for ditt behov. Les produktbeskrivelsene når du leter etter tursko. Der kan du lære deg mer om turskoenes egenskaper og på den måten kan du skape deg en oppfattelse av hvilken type sko du bør velge.

Våre tursko til herre

I vårt sortiment finner du tursko utformet for flere ulike formål. Med ulike funksjoner fungerer de fint til lange fotturer, de står imot fukt og holder varmen, i tillegg til at de kan være fine og komfortable når du skal gå til jobb. Vi har sko i alle prisklasser, du kan finne både billige og noe dyrere tursko til herre med ulike funksjoner og i forskjellige materialer.

Fjell- og tursko

Det er en selvfølge at man må ha gode sko på føttene når man er ute og vandrer, slik at du unngår problemer som gnagsår og ømme føtter. En avgjørende faktor for valg av tursko er om du skal bruke skoene i et varmt eller kaldt klima. Vi tilbyr både varme tursko og godt ventilerte sko som kan ha høye eller lave ankler. Se alle fjell- og turskoene våre her.

Jaktsko og støvler

Jaktskoene våre kommer i flere modeller og design, for eksempel med høy eller lav ankel. Det er naturligvis viktig at du finner en modell som passer til dine føtter, siden skoene skal være på under lengre perioder i ulent terreng, der du ikke kan ta dem av i tide og utide heller. Ta en titt på jaktskoene og støvlene våre her.

Hverdagstursko

Et par hverdagstursko som både ser bra ut og er komfortable, det er et perfekt komplement i garderoben til våren, høsten eller vinteren. Velg blant ulike modeller i skinn eller vanntette materialer, som enten har en nett utforming eller er litt kraftigere. Se alle hverdagsturskoene våre her.

Fôrede tursko

Når vinteren drar inn over landet, så vil man veldig gjerne ha noe på føttene som holder på varmen. Vi har flere modeller med fôrede tursko til herre som passer utmerket under høst- og vinterhalvåret. Vi har også flere ulike typer vanntette sko i materialer som Gore Tex, som effektivt står imot slaps og vått vær. Ta en titt på alle fôrede tursko her.

Ta vare på turskoene dine

For å bevare kvaliteten og livslengden på turskoene dine er det viktig at du tar godt vare på dem. Vi anbefaler at du impregnerer skoene dine innimellom, slik at de skal kunne stå imot fukt, og at du smører skinnsko for at kvaliteten skal bevares og slik at de ikke tørker ut. Du kan finne mange alternativ til impregnering og pleie av sko blant skotilbehøret vårt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!