Army Leather Heli Ski - ID: A004542

HestraArmy Leather Heli Ski

Størrelseguide Mer info

Mer om Army Leather Heli Ski fra Hestra

Hestras mest kjente hanske er en moderne klassiker med mange funksjoner. Lengre modell for deg som kjører mye i løssnø og trenger en ekstra slitesterk og varm kompanjong på fjellet. Kan kombineres med ulike fôr. Yttermateriale: Overdel i vind-, vanntett og ventilerende HESTRA Tritone trelags polyamidvev. Impregnert Army Leather-geiteskinn på håndens innsiden.
Lining: Avtakbart fôr i Bemberg/polyester med isolering av Polyester/Fiberfill. Detaljer: Eagle Grip. Snølås og borrelås. Karabinkrok.
Egenskaper for Army Leather Heli Ski:
Hanskemodell: Femfingerhanske
Innside: Fôret
Fôr: Syntetisk
Avtagbart fôr: Ja
Yttermateriale: Skinn/syntetisk
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Ja
Med aner tilbake til 1936 produserer Hestra noen av våre absolutt favoritter hva gjelder hansker og votter. I Hestras brede sortiment finner du noe for alle personer og anledninger, uansett om det handler om hansker til trening eller hverdags. Familieselskapet Hestra har i over 70 år blitt drevet fra de smålandske skogene i Sverige.

Mer fra Hestra

Vis alle Skihansker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!