Fält Guide Glove - ID: A004583

BLACK WEEK

HestraFält Guide Glove

Størrelseguide Mer info

Mer om Fält Guide Glove fra Hestra

Hestra Fält Guide Glove er en slitesterk skinnhanske med uttakbar innerhanske i ullfrotté/ullpilé. Kan også kombineres med andre innerhansker. Med riktig pleie kan du beholde denne favoritten i mange år.
Modellen har fått navn etter Sveriges ledende overlevelseseksperter, Lars Fält, som også har vært med og utviklet hansken.

Impregnert kuskinn og impregnert Army Leather-geiteskinn på håndflaten. Uttakbar innerhanske= med ullfrotté i håndflaten og ullpilé på håndbaken. Malje med karabinkrok. Utvendige sømmer.
Egenskaper for Fält Guide Glove:
Hanskemodell: Femfingerhanske
Innside: Fôret
Fôr: Ull
Avtagbart fôr: Ja
Yttermateriale: Skinn
Vanntett: Nei
Vindtett: Ja
Med aner tilbake til 1936 produserer Hestra noen av våre absolutt favoritter hva gjelder hansker og votter. I Hestras brede sortiment finner du noe for alle personer og anledninger, uansett om det handler om hansker til trening eller hverdags. Familieselskapet Hestra har i over 70 år blitt drevet fra de smålandske skogene i Sverige.

Mer fra Hestra

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!