Rechargeable Heating Glove - ID: A004540

HestraRechargeable Heating Glove

Størrelseguide Mer info

Mer om Rechargeable Heating Glove fra Hestra

En videreutviklet versjon av Hestras innovative skihanske med varmekabler i fingrene for kalde vinterdager. Perfekt for skiløpere som har lett for å fryse på hendene. Temperaturen justeres enkelt mellom tre nivåer, avhengig av været. En lengre modell med snølås som passer for deg som trenger en varm vind- og vanntett følgesvenn. Egenskaper:
YTTERMATERIALE Overdel i vind-, vanntett og ventilerende HESTRA Triton/Flextron polyamidstoff. Impregnert okseskinn på håndens innside.
ISOLERING Polyester.
FÔR Bemberg/polyester.
DETALJERT Integrerte varmekabler. Varmeindikator. Kontrollpanel. Batterilomme. Oppladbare/utbyttbare batterier. Foroverbøyde fingre. Vanntette glidelåser. Snølås. Drabånd med borrelås.
Med aner tilbake til 1936 produserer Hestra noen av våre absolutt favoritter hva gjelder hansker og votter. I Hestras brede sortiment finner du noe for alle personer og anledninger, uansett om det handler om hansker til trening eller hverdags. Familieselskapet Hestra har i over 70 år blitt drevet fra de smålandske skogene i Sverige.

Mer fra Hestra

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!